İscehisar OSGB hizmete açıldı – Kocatepe Gazetesi

OSGB açılışında konuşan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “İscehisar Belediyesi olarak ilçemize yeni bir hizmet kolunu kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği açısından daha sağlıklı bir hizmet almasını sağlamaktır. Ortak Sağlık Güvenlik Birimimizde doktorumuz Osman Ekmekçi ve 4 personelimizle birlikte iş sağlığı ve iş güvenliği konularında kamuya ve tüm özel işyerlerine [&hellip]

OSGB açılışında konuşan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “İscehisar Belediyesi olarak ilçemize yeni bir hizmet kolunu kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliği açısından daha sağlıklı bir hizmet almasını sağlamaktır. Ortak Sağlık Güvenlik Birimimizde doktorumuz Osman Ekmekçi ve 4 personelimizle birlikte iş sağlığı ve iş güvenliği konularında kamuya ve tüm özel işyerlerine hizmet vereceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Daha sonra ilçe Müftüsü Talha Demirkaya’nın dua ettirmesinin ardından kurdele kesilerek OSGB’nin açılış gerçekleştirildi.
OSGB açılışına İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, siyasi parti temsilcileri, işadamları, kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme