• Haberler
  • Gündem
  • İscehisar OSB'de 14 yeni tahsis bin kişiye istihdam sağlayacak

İscehisar OSB'de 14 yeni tahsis bin kişiye istihdam sağlayacak

İscehisar Mermer İhtisas OSB Müteşebbis Heyet Toplantısında yeni yatırımcılara toplam 14 sanayi parseli tahsis edildi. Toplantıya başkanlık eden Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, söz konusu yatırımlarla bölgede bin kişiye istihdam sağlanacağını belirtti   Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İscehisar Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Semiz, İscehisar Belediye Başkanı OSB Yönetim [&hellip]

İscehisar Mermer İhtisas OSB Müteşebbis Heyet Toplantısında yeni yatırımcılara toplam 14 sanayi parseli tahsis edildi. Toplantıya başkanlık eden Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, söz konusu yatırımlarla bölgede bin kişiye istihdam sağlanacağını belirtti

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İscehisar Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Semiz, İscehisar Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şahin, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Demirel, Müteşebbis Heyet Üyeleri Necmettin Ayyıldız, Muharrem Çakmak, Murat Dikmen, İbrahim Uğur, Osman Güneş, Osman Karabulut, Mehmet Eyigün, Doğan Şimşek ve OSB Müdürü Muhammed Bacaksız katıldılar.
YATIRIMCILARA 14 PARSELİN TAHSİLİ YAPILDI
OSB yönetimi tarafından İscehisar Mermer İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti’ne OSB’nin mevcut faaliyetleri ve yatırımları ile ilgide geniş kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Toplantıda İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni tahsise sunulan yatırım alanlarının tahsisi için yapılan başvurular değerlendirildi. Başvuruların yatırama dönüşmesi için yatırımcı firmalara 14 sanayi parselinin tahsisi yapıldı.
YATIRIMLAR BÖLGEYE HAYIRLI OLSUN
İscehisar İlçesi’nin ekonomik anlamda sürekli gelişerek büyüdüğünü ve yeni yatırımcıların dikkatini çektiğini söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Şahin, tahsisi yapılan alanlara yapılacak olan yeni yatırımların 3 yıl içerisinde tamamlanacağını bildirdi. Şahin, yaklaşık 2 milyar TL’lik yatırımla bölgede bin kişiye daha istihdam sağlanacağını, yapılacak olan yatırımların İscehisar’a, bölgeye ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını diledi.
BÖLGEDE BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANACAK
Vali Yardımcısı Nuralla Kaya, yatırımcıların “İscehisar Mermer İhtisas OSB’ye ilgisinin büyük olduğunu bundan da memnuniyet duyduklarını ifade etti. Kaya, “Yeni yatırımlar 3 yıl içerisinde tamamlanacaktır. Yeni yatırımcılarımız OSB içerisinde yaklaşık 2 milyar TL’lik yeni yatırım yapacaklar. Bu yatırımlar ile bölgede bin kişiye daha istihdam sağlanacak. Yapılacak yatırımların bölge ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme