• Haberler
  • Genel
  • “İscehisar MYO’da öğrenci sayısı yeterli değil

“İscehisar MYO’da öğrenci sayısı yeterli değil

AKÜ Rektörü Mustafa Solak, İscehisar MYO'nun öğrenci sayısı itibari ile istenilen düzeyde olmadığını söyledi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İscehisar Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) mevcut durumu, sorunları ve geleceğine ilişkin olarak Rektörlük Makamında bir toplantı düzenlendi.Toplantı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İscehisar MYO Müdürü Öğr. Grv. Liyaddin Yeşilkaya'nın [&hellip]

"İscehisar MYO'da öğrenci sayısı yeterli değil

AKÜ Rektörü Mustafa Solak, İscehisar MYO’nun öğrenci sayısı itibari ile istenilen düzeyde olmadığını söyledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İscehisar Meslek Yüksekokulu’nun (MYO) mevcut durumu, sorunları ve geleceğine ilişkin olarak Rektörlük Makamında bir toplantı düzenlendi.
Toplantı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İscehisar MYO Müdürü Öğr. Grv. Liyaddin Yeşilkaya’nın katılımı ile gerçekleştirildi.
KONUM ELVERİŞSİZ
Toplantıda İscehisar MYO Müdürü Öğr. Grv. Liyaddin Yeşilkaya okulun genel durumu ile ilgili olarak Rektör Solak’a bilgiler arz etti. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ise İscehisar MYO’nun öğrenci sayısı itibari ile istenilen düzeyde olmadığını belirterek, bunda en büyük etkenin meslek yüksekokulunun bulunduğu konumun elverişsizliği olduğunu söyledi. Yapılacak muhtemel yer değişikliği ile meslek yüksekokuldaki öğrenci sayısının hedeflenen düzey olan yaklaşık bin kişiye ulaşmasının sağlanacağını, bunun için de İscehisarlıların okullarını sahiplenmesi gerektiğini kaydetti.
KAYMAKAM VE
BAŞKANDAN DESTEK SÖZÜ
Toplantıda İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak ve Belediye Başkanı Mustafa Çibik ise meslek yüksekokulunun mevcut durumu ve ihtiyaçları için imkanların sağlanması ve öğrenci sayısının çoğaltılması amacıyla yapılacak çalışmalara destek olacaklarını ifade ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme