İscehisar MYO, Paydaşlarıyla Güçlü

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İscehisar Meslek Yüksekokulu (MYO) 2024-2025 Akademik Yılı Danışma Kurulu Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi.

İscehisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdul Vahap Korkmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Emin Çengelci, Öğr. Gör. Ahmet Hasçelik ve Danışma Kurulu Üyesi Bölüm Başkanları Dr. Öğretim Üyesi İsmail Yıldız, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Albaşkara, Öğr. Gör. Ayşe Didem Engin, Demirel Makine ve Mermer’den Adnan Demirel, Çakmak Mermer’den Muharrem Çakmak, Korkmazoğlu İş Makinelerinden Abdullah Korkmazoğlu ve Afyon Kuyumcular Odası Başkanı Hayrettin Güzbey ve akademik personel katıldı.

İscehisar MYO, Paydaşlarıyla Güçlü

İscehisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdul Vahap Korkmaz’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda; Danışma Kurulu Üyesi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Hasçelik, Meslek Yüksekokulunun tarihçesi, amaçları, eğitim öğretim faaliyetleri ve gelecek hedefleri hakkında tanıtıcı ve mevcut durumu hakkında bilgilendirici bir sunum yaptı. Daha sonra söz alan Danışma Kurulu üyeleri İscehisar MYO’da eğitim-öğretim faaliyetlerinin daha verimli yürütülmesi hususunda istişare yaparak değerlendirme ve önerilerde bulundular.

İscehisar MYO, Paydaşlarıyla Güçlü

Toplantıda Doç. Dr. Abdul Vahap Korkmaz AKÜ’nün aldığı 5 yıllık tam akreditasyon ile ilgili tanıtım yaptı. AKÜ anket sisteminde yer alan işveren memnuniyet anketinin doldurulması ve anket hakkında görüş ve önerilerin alınmasını isteyen Korkmaz, akademik birimler tarafından yapılan ya da yapılması planlanan toplumsal katkı faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca Korkmaz, öğrencilerin konaklama ve ulaşım problemlerini dile getirerek, dış paydaşlardan bu konular hakkında görüş talep etti. Dış paydaş firma yetkilileri ise öngörülen sorunların kısa, orta ve uzun vadeli planlar belirlenerek el birliği ve ortak çabayla çözülebileceğini ve bu konuda desteklerini esirgemeyeceklerini belirttiler.

İscehisar MYO, Paydaşlarıyla Güçlü

Danışma Kurulu Toplantısı sonrasında dış paydaşlar İscehisar MYO atölyelerini gezerek bölüm başkanları tarafından uygulamalı çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Mermer Teknolojisi Programı öğrencisi Hasan Mermer’in hazırladığı Atatürk portresi işlenmiş mermer plaketi, İscehisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdul Vahap Korkmaz tarafından İş İnsanı Adnan Demirel’e takdim edildi.

Bakmadan Geçme