• Haberler
  • Genel
  • İscehisar Kent Konseyi toplandı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Kent Konseyi toplandı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıda 1’inci Kent Konseyi yapıldı. Toplantıya İscehisar Belediye Başkan Yardımcısı Basri Şen, kamu kurumlarının temsilcileri, baro temsilcisi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri ile merkez mahalle muhtarları katıldı.Kent Konseyi toplantı gündeminin sunumundan sonra İscehisar Belediye Başkan Yardımcı Basri Şen açılış konuşmasını yaptı. Açılış konuşmasından sonra divan teşekkül ettirildi. Divan Belediye [&hellip]

İscehisar Kent Konseyi toplandı

İscehisar Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıda 1’inci Kent Konseyi yapıldı. Toplantıya İscehisar Belediye Başkan Yardımcısı Basri Şen, kamu kurumlarının temsilcileri, baro temsilcisi, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri ile merkez mahalle muhtarları katıldı.
Kent Konseyi toplantı gündeminin sunumundan sonra İscehisar Belediye Başkan Yardımcı Basri Şen açılış konuşmasını yaptı. Açılış konuşmasından sonra divan teşekkül ettirildi. Divan Belediye Yazı İşleri Müdür V. Ahmet Ulu, Ziraat Odası Başkanı Hamza Özdemir ve Merkez Fatih Mahallesi Muhtarı Harun Çetinel’den oluştu. Yapılan Kent Konseyi başkanlık seçimini Murat Dikmen kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme