• Haberler
  • Genel
  • İscehisar Kaymakamı veda etti – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Kaymakamı veda etti – Kocatepe Gazetesi

İscehisar ilçe Kaymakamı Hakan Engin adına ilçe öğretmen evinde bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe ilçe Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Alanyurt Belediye Başkanı Ali ARSLAN, Seydiler Belediye Başkanı Ethem KOÇ, İlçe Jandarma Komutanı İlyas ERDOĞAN, İlçe Emniyet Amiri Mustafa YİĞİT, tüm daire amirleri ve çalışanları katıldı.İscehisar ilçesinde Kaymakamlık yapmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Hakan [&hellip]

İscehisar Kaymakamı veda etti

İscehisar ilçe Kaymakamı Hakan Engin adına ilçe öğretmen evinde bir veda yemeği düzenlendi. Yemeğe ilçe Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Alanyurt Belediye Başkanı Ali ARSLAN, Seydiler Belediye Başkanı Ethem KOÇ, İlçe Jandarma Komutanı İlyas ERDOĞAN, İlçe Emniyet Amiri Mustafa YİĞİT, tüm daire amirleri ve çalışanları katıldı.
İscehisar ilçesinde Kaymakamlık yapmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Hakan Engin, “Öncelikle bu şık hediyeniz için teşekkür ediyorum. Benim için İscehisar ilçesinde Kaymakamlık yapmak iyi bir deneyimdi, buradan tüm daire amirlerime ve çalışma arkadaşlarıma bana karşı göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten İscehisar geleceği parlak olan sıcak bir ilçe ve yakın zamanda kabuğunu kırarak hak ettiği konuma kavuşacaktır” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme