• Haberler
  • Genel
  • İscehisar çalışmalara devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

İscehisar çalışmalara devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Ankara’da yaşanan terör saldırısından sonra iptal edilen ligler arasında Bölgesel Amatör Lig de bulunuyor. Bu nedenle bu haftayı maç yapmadan geçiren İscehisarspor formdan düşmemek için çalışmalarına devam ediyor Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor haftayı maç yapmadan geçirmişti. Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle iptal edilen ligler arasında Bölgesel Amatör Lig de iptal edilen [&hellip]

İscehisar çalışmalara devam ediyor

Ankara’da yaşanan terör saldırısından sonra iptal edilen ligler arasında Bölgesel Amatör Lig de bulunuyor. Bu nedenle bu haftayı maç yapmadan geçiren İscehisarspor formdan düşmemek için çalışmalarına devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor haftayı maç yapmadan geçirmişti. Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle iptal edilen ligler arasında Bölgesel Amatör Lig de iptal edilen ligler arasında bulunuyor. Hafta sonu Bucak Belediye Oğuzhanspor’la karşılaşması gereken İscehisarspor ligin iptal edilmesinden dolayı maç yapmadı.
“TOPLANTI SONRASINDA NETLİK KAZANACAK”
Konuyla ilgili açıklama yapan İscehisarspor Teknik Direktörü Fatih Uysal, “Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılacak toplantı sonrasında durum netlik kazanacak. Büyük ihtimalle de daha önce olduğu gibi bu haftayı ileri ki haftalarda hafta içi oynatacaklar. Daha önce iptal edilen haftaları ileriki haftalarda hafta için oynatmışlardı.” dedi.
“ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”
Takımın çalışmalara devam ettiği belirten Teknik Adam Uysal, “Çalışmalarımız devam ediyor. Sezona geç başlamanın dezavantajını çok yaşadık. Bunu üzerimizden yavaş yavaş atıyoruz. Geçen sezondan Semih’in cezası vardı ve onun cezası sona erdi. Sakatlık yaşan arkadaşlarımız var. Stoper mevkisinde bulanan Burhan ve Muaz şu anda sakatlık yaşıyor. Bu hafta bay geçeceğimiz için bu sakatlıklarında iyileşeceğini düşünüyoruz. Büyük ihtimal ilk oynayacağımız maç, 5. hafta da Konyaaltı Belediyespor’a karşı olacak. O maça sakatlıkları bulunan arkadaşlarımız yetişecek.” ifadesini kullandı.
İSCEHİSAR LİG’DEN DÜŞER YORUMLARINA CEVAP
İscehisarspor’un ligden düşeceği yönünde iddialar olduğu yönündeki spekülasyonları değerlendiren Antrenör Uysal, “Biz yazın kendi sahamızı bakıma almaya çalıştık. Sahamızda büyük sorunlar var. Eğirdirspor maçında sakat ve cezalı 4 oyuncumuz vardı. O maça 4 oyuncumuzdan eksik çıktı. O maç kadromuzla iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Tabi bunların hepsinin etkisi vardı. Eğirdirspor maçımız ilk hazırlık ve ilk resmi maçımızdı. Eğirdirspor ciddi bir takım, Türkiye kupasına katıldı. Büyük hedefleri olan bir takım ayrıca. Pursaklar maçında da kendimizi gösterdik düşünüyorum. Bizim Pursaklar galibiyetimiz tesadüf değil, bizim hedefimiz yukarılara oynamak, düşme korkusu olmadan bir lig geçirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
“DEPLASMANDA
2’DE 2 YAPMAK İSTİYORUZ”
Taraftarlarına seslenen İscehisarspor Teknik Direktörü Fatih Uysal, “Bu haftadan sonra da ikinci deplasman maçına gideceğiz. İyi bir skorla dönerek deplasmanda 2’de 2 yapmak istiyoruz. O maçtan sonra da kendi evimizde oynayacağımız maçta arkamızda taraftar desteğini görmek istiyoruz.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme