Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İscehisar Belediyesi İzmir Fuarında yeniden stant açacak

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, belediye olarak 2020’de İzmir Fuarında yeniden stant açacaklarını söyledi

 

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, beraberinde İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak, İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ile birlikte İzmir’de İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ev sahipliğinde, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu ve Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya’nın katılımı ile düzenlenen toplantıya iştirak etti.
“SÖZ VERDİK YERİNE GETİRİYORUZ
Toplantı sonrası açıklamada bulunan İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, “Vaatlerimizden bir tanesi de yeniden MERFES düzenlemekti. Geçtiğimiz günlerde Ege Maden İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen “İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde” 2020 İzmir fuarında İscehisar Belediyesi olarak yeniden stand açmak üzere ön görüşmeler gerçekleştirmiştik. İscehisar Belediyesi olarak öncülük ederek, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak ve İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ile birlikte İzmir’de İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ev sahipliğinde, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu ve Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya’nın katılımları ile düzenlenen toplantı arzu ettiğimiz şekilde sonuçlandı. İlçemizde faaliyet gösteren mermerci küçük esnaflarımızı düşünerek yaptığımız çalışma ve girişimler sonucu İscehisar Belediyesi olarak 2020’de İzmir Fuarında yeniden stant açacağız.” dedi.
“DEĞİŞİM BİZİMLE BAŞLADI”
Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yaptığımız çalışma ve girişimler sonucu İscehisar Belediyesi adına ücretsiz standımızın tahsis edilmesinde emekleri geçen Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uysal ve yönetim kurulu üyelerine, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı İbrahim Alimoğlu’na, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ve yönetim kuruluna, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak’a, İscehisar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sav ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Değişim bizimle başladı. Bizimle devam edecek. İscehisar her şeyin en güzeline layık.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti