• Haberler
  • Genel
  • “İscehisar, AK Parti diyecek” – Kocatepe Gazetesi

“İscehisar, AK Parti diyecek” – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi İscehisar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda İscehisar’ın yola AK Parti ile devam etmesi için çalışma yapılacağı kaydedildi AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Hüseyin Karakuzu 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'nin İscehisar'da sandıktan yüksek bir oranla çıkması için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Karakuzu, 'İscehisar'da belediye başkanlığımız için [&hellip]

"İscehisar, AK Parti diyecek"

Adalet ve Kalkınma Partisi İscehisar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıda İscehisar’ın yola AK Parti ile devam etmesi için çalışma yapılacağı kaydedildi

AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Hüseyin Karakuzu 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’nin İscehisar’da sandıktan yüksek bir oranla çıkması için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Karakuzu, ‘İscehisar’da belediye başkanlığımız için toplam 4 aday adayımız vardı. Mustafa Çibik bey aday oldu. Tüm arkadaşlarımız bu andan itibaren AK Parti’nin başarısı için ter akıtacaktır. İscehisar inşallah AK Parti ile yola devam edecek’ dedi. Belediye Başkan Adayı Mustafa Çibik ise 30 Mart seçimlerinin sadece İscehisar için değil, Afyonkarahisar ve tüm Türkiye için önemli olduğunu söyledi. Aday adayları Naci Mermer ve Ahmet Şahin ise İscehisar’da AK belediyeciliğin devamı için teşkilat bünyesinde gayretle çalışacaklarını ifade ettiler.
Toplantının ardından AK Parti İlçe Başkanlığı’nda bir araya gelen teşkilat mensupları seçimlerde halka sunulacak olan projeler ve seçim kampanyası ile istişarede bulundular.
Toplantıya AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Hüseyin Karakuzu, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, belediye başkan aday adayları Naci Mermer ve Ahmet Şahin ile teşkilat mensupları katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme