İsce’de Yaz Spor Okulları başlıyor

Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 'Çocuklarımızın, gençlerimizin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirerek ilgi duydukları spor ve sanat alanlarında eğitim almaları için yaz okulu açıyoruz. Gençlerimize, geleceğimize olan desteklerimiz her zaman devam edecek. Yaz Okulumuzun İscehisar'ımıza ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.' dedi.Yaz okuluna kayıtları Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde yapılacak.Yaz okulunda futbol, basketbol, voleybol [&hellip]

Belediye Başkanı Ahmet Şahin, “Çocuklarımızın, gençlerimizin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirerek ilgi duydukları spor ve sanat alanlarında eğitim almaları için yaz okulu açıyoruz. Gençlerimize, geleceğimize olan desteklerimiz her zaman devam edecek. Yaz Okulumuzun İscehisar’ımıza ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Yaz okuluna kayıtları Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde yapılacak.
Yaz okulunda futbol, basketbol, voleybol branşlarına kayıt yaptıracak öğrenciler için bir sefere mahsus 50 lira kayıt ücreti alınacak. Ayrıca Yaz Okulları’nda keman, güreş, bağlama, gitar kursları da ücretsiz olarak verilecek.

Bakmadan Geçme