İsce'de Yaz Spor Okulları açıldı

İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve İşadamı Adnan Demirel Yaz Futbol Okulu'nu açılış törenine katıldı. Yaz Futbol Okulu'na katılan öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Çibik, altyapı baş antrenörü Avni Azgın'dan bilgi alırken genç sporculara nasihatlerde bulundu. İyi ve ahlaklı sporcunun hem kendisine hem de memlekete faydalı olacağını ifade eden Çibik Yaz [&hellip]

İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve İşadamı Adnan Demirel Yaz Futbol Okulu’nu açılış törenine katıldı. Yaz Futbol Okulu’na katılan öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Mustafa Çibik, altyapı baş antrenörü Avni Azgın’dan bilgi alırken genç sporculara nasihatlerde bulundu. İyi ve ahlaklı sporcunun hem kendisine hem de memlekete faydalı olacağını ifade eden Çibik Yaz Futbol Okulu’nun bütün gençlere hayırlı olmasını dileyerek, gençlerin yaz aylarında hem vakitlerini değerlendireceği hem de sağlıklı bir bedene ulaşma adına Yaz Futbol Okulu’nun çok faydalı olacağına inandığını vurguladı.
100’er adet tozluk, şort, forma ve sırt çantasının İscehisar Belediyesi tarafından çocuklara hediye edildiğini belirten Başkan Çibik, “Geleneksel hale getirmeyi planladığımız Yaz Futbol Okulumuz faaliyete geçti. Gelen hiç kimseyi geri çevirmeyeceğiz. 9 -15 yaş arası gençlerimiz, 5 futbol altyapı antrenörü gözetiminde çalışmalarına başladı. Bu gençlerin okul dışında sosyal aktivite yapabilmelerine imkan sağlamak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Yaz Futbol Okulumuzun İscehisarımıza, katılan öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Tören sonunda Kaymakam Öztabak ve Başkan Çibik Yaz Futbol Okulu’na katılan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakmadan Geçme