İsce'de yarı finalistler BELLİ OLUYOR

İscehisar Belediyesi'nin düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası'nda çeyrek final maçları oynanıyor. Oynanan çeyrek final maçlarında Çukur ile Karakaya karşı karşıya geldi. Çukur'un baştan sona üstün oynadığı maçı 4-0 kazandı. Maçı yaklaşık bin 500 İscehisarlı izledi. Çukur kazandığı bu maçın ardından yarı finale çıkan takımlar arasına girdi.Diğer çeyrek final maçında da Dereboyu ile Kayman Mermerspor karşı [&hellip]

İscehisar Belediyesi’nin düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek final maçları oynanıyor. Oynanan çeyrek final maçlarında Çukur ile Karakaya karşı karşıya geldi. Çukur’un baştan sona üstün oynadığı maçı 4-0 kazandı. Maçı yaklaşık bin 500 İscehisarlı izledi. Çukur kazandığı bu maçın ardından yarı finale çıkan takımlar arasına girdi.
Diğer çeyrek final maçında da Dereboyu ile Kayman Mermerspor karşı karşıya geldi. İzleyenlere seyir zevki yaşatan maçın normal süresi 4-4 eşitlikle bitti. Uzatma dakikasında bir gol bulan Dereboyu maçı 5-4 kazanarak yarı finale çıkan diğer takım oldu.

Bakmadan Geçme