İsce'de voleybol turnuvası tamamlandı

İscehisar’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kurumlar arası Voleybol Turnuvası” turnuvasında Fatih Ortaokulu birinci oldu   Kocatepe Spor Salonu’nda iki hafta süren ve 12 takımın katıldığı turnuvanın finalini İscehisar Kaymakamı Uğur Kapar ve Belediye Başkanı Ahmet Şahin de izledi. Sporun her çeşidinin her yaşta insana hitap eden evrensel bir dil olduğunu belirten İlçe [&hellip]

İscehisar’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kurumlar arası Voleybol Turnuvası” turnuvasında Fatih Ortaokulu birinci oldu

Kocatepe Spor Salonu’nda iki hafta süren ve 12 takımın katıldığı turnuvanın finalini İscehisar Kaymakamı Uğur Kapar ve Belediye Başkanı Ahmet Şahin de izledi.
Sporun her çeşidinin her yaşta insana hitap eden evrensel bir dil olduğunu belirten İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, katılımlarından dolayı takımlara teşekkür etti.
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, turnuvanın ilçe kurumlarında çalışanlar için kaynaşma, birlik ve beraberlik açısından güzel olduğunu ifade ederek, “Karşılaşmalarda hep heyecan yaşadık. Katılan arkadaşlara ve emeği geçen Kaymakamımız Uğur Kapar, İscehisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Alparslan Öztürk, personellerimiz, çalışanlar ve desteklerini maçlarda esirgemeyen seyircilerimize ve bütün maçlara gelerek takımları yalnız bırakmayan Meclis Üyemiz ve Spor kulübü yöneticimiz Şener Bayram’a teşekkür ediyorum. Dereceye giren takımlarımızı da tebrik ediyorum.” dedi.
İki hafta süren turnuva sonunda İscehisar Fatih Orta Okulu birinci, İscehisar Belediye Voleybol takımı ikinci, İscehisar Kaymakamlığı ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.
Ödül töreni sonrası Kaymakamlık oyuncuları Kaymakam Uğur Kapar’a forma hediye etti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme