İsce'de spor salonu temeli atıldı

İscehisar Belediyesi'nin yer tahsisini yaptığı ve İlçe Özel İdare Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından inşaatı tamamlanacak olan spor salonunun temeli atıldı. İlçe Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Ertürk Bezgin, İl Genel Meclis Üyesi Halim Göral ve ilçe protokolünün katılımıyla spor salonu için temel atma töreninde kurbanı kesilerek dua edildi.450 [&hellip]

İscehisar Belediyesi’nin yer tahsisini yaptığı ve İlçe Özel İdare Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından inşaatı tamamlanacak olan spor salonunun temeli atıldı. İlçe Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Ertürk Bezgin, İl Genel Meclis Üyesi Halim Göral ve ilçe protokolünün katılımıyla spor salonu için temel atma töreninde kurbanı kesilerek dua edildi.
450 kişi kapasiteli ve 2 bin 500 metrekare alanda inşa edilecek spor salonunun iş süresi şartnamede 300 gün olarak belirlenmişti.   
Emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Çibik; “İlçemize kalıcı bir eseri daha kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Spor salonunun inşaatıyla birlikte çevre peyzajını da tamamlayarak vatandaşlarımızın hoş vakit geçirebileceği sosyal bir alan oluşturmayı hedefliyoruz. Bilindiği üzere diğer spor salonumuzun inşaatı da Baddal Aygün Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde devam ediyor. Oradaki çalışmalarda sona yaklaşıldı inşallah kısa sürede hizmete açacağız. ‘Herşey İscehisar İçin’ sloganıyla çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Spor salonlarımızın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” dedi.
Spor salonunun ilçe için önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Demir, “Tesislerimizi çoğaltmak, sporcu arkadaşlarımızın çalışma, müsabaka, antrenman yapabilecekleri, halkla yaptıkları bu sporu buluşturabileceklerini mekânlara ihtiyaçları vardı. Bugün burada temelinin atacağımız kapalı spor salonu, arkadaşlarımızın daha iyi spor yapması ve halkın sporla buluşmasına hizmet edecektir.” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme