• Haberler
  • Spor
  • İsce'de 'Sokakta Satranç' oynandı – Kocatepe Gazetesi

İsce'de 'Sokakta Satranç' oynandı – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Meydanında hazırlanan oyun alanında öğrenciler, büyükleri kahve ortamından uzaklaşarak kendileriyle satranç, mangala, dama oynamaya davet etti.Öğrencilerin davetini geri çevirmeyen büyükler oyunlara katılarak eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu.Açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hayati Duman, 'Etkinliğin amacı bu oyunların oynanarak kuşaklar arasındaki kaynaşmanın sağlanması ve oyunların tanıtılmasıdır. Oyunlara ilgi göstererek etkinliğimizin [&hellip]

Cumhuriyet Meydanında hazırlanan oyun alanında öğrenciler, büyükleri kahve ortamından uzaklaşarak kendileriyle satranç, mangala, dama oynamaya davet etti.
Öğrencilerin davetini geri çevirmeyen büyükler oyunlara katılarak eğlenceli anların yaşanmasına sebep oldu.
Açılış konuşması yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hayati Duman, “Etkinliğin amacı bu oyunların oynanarak kuşaklar arasındaki kaynaşmanın sağlanması ve oyunların tanıtılmasıdır. Oyunlara ilgi göstererek etkinliğimizin hedefine ulaşmasını sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.
Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Adem Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Hayati Duman, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme