Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsce’de maç olaylı bitti

Erteleme maçında Seydilerspor, İscehisarspor’u

Erteleme maçında Seydilerspor, İscehisarspor’u konuk ettiği maçı 1-0 kazandı. Maçın sonunda İscehisarspor’dan Tolga, Seydiler Kalecisi Anıl’a saldırırken çıkan olaylarda Seydiler otobüsünün camları kırıldı. Emniyet güçlüleri ise olayları yatıştırabilmek için havaya ateş açtı. Olaylarda Seydilerspor’dan iki kişi yaralandı

 

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Seydilerspor erteleme maçında İscehisarspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısını 0-0 eşitlikle tamamlanırken İscehisarspor’dan Emre 20. dakikada çift sarı ile oyundan ihraç edildi. İkinci yarıda da Seydiler’den Halil Dadak 70. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi. Maçın bitmesiyle birlikte İscehisarspor’dan Tolga, Seydiler kalecisi Anıl’a saldırdı. Bu şekilde başlayan olaylar giderek büyüdü. Saha içindeki İscehisarlı oyuncuların Seydiler oyuncularına saldırmasının ardından sahaya girmeye çalışan İscehisarlı seyircileri önlemek isteyen Emniyet güçleri havaya ateş açtı.
Oyuncuların soyunma odasına girmelerinin ardından İsceli sporcular Seydilerli oyunculara soyunma odasında da saldırmaya çalıştı. Olaylar Jandarma ve polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırıldı.
İscehisar seyircileri de Seydiler oyuncularını taşıyan otobüse saldırdı. Otobüsün camları kırılırken olaylarda iki kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Maçı 1-0 kazanan Seydilerspor, kazandığı maçın ardından puanını 21’e yükselterek liderliğe geçti.
Lider Salar Belediyespor ise aynı puan sahip olan Seydilerspor, ikili averajda önde olduğu için lider oldu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti