Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsce’de hedef şampiyonluk

Bu haberin fotoğrafı yok

İscehisarspor’un yeni yönetim kurulu ve teknik heyet İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti

 

Süper Amatör Lig’de belirlenen fikstürün ardından İscehisarspor yeni yönetimini oluşturdu. İscehisar’ın genç İşadamı Erdem Mercan başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda, Turgut Demirel, Hakan Kartal, Hakan Şimşek, Cihan Özsarı, Sezgin Özsarı, A.Sami Kılınçarslan, İdris Şahin yer aldı.
İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, yeni Yönetim Kurulu’na başarılar dilerken spora her alanda destekçi olduklarını söyledi. Şahin, “Şampiyonluğun gözde takımı, marka şehrin, marka takımı İscehisarspor olacaktır. İscehisarspor kuruluşundan bu güne her zaman İscehisar ilçemizi sportif alanda başarı ile temsil etmiş dışa açılan bir penceremiz olmuştur. Gerek Yönetim olarak, gerekse oyuncular ile İscehisar’ın başarısı için gayret sarf etmişlerdir. Bu yıl daha bir güzel olacaktır. İscehisar da değişim başladı. Biz bir şeyin değişeceğini söyledik. Hersey değişecek dedik. İnşallah bu değişim içinde İscehisarsporumuzun şampiyonlukları da olacaktır.” dedi.
Yeni İscehisarspor kulüp başkanı Erdem Mercan; “İscehisarspor, ilçemizin, insanımızın hepimizin, gücümüzün yettiği kadar hep birlikte bu sene itibarı ile Süper Amatör liginde İscehisarspor’u fırtına gibi estireceğiz. Bu sezon takımımızın Teknik Direktörlüğünü Fatih Uysal hocamız yapacak. Takımımız şu anda çok iyi. Futbolcularımız her gün düzenli antrenmanlarına çıkıyorlardı.” ifadesine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti