İsce Tınaztepe'ye konuk – Kocatepe Gazetesi

Geride kalan hafta sonu kendi evinde Çobanlar Belediyespor'u mağlup eden İscehisarspor bu hafta Tınaztepe Belediyespor'a konuk olacak. Tınaztepe Belediyespor ise Dinar Belediyespor'la oynadığı maçta çıkan olaylardan tatil maçından dolayı 1maç eksiği ile maça çıkacak Süper Amatör Lig'de mücadele eden Lider İscehisarspor bu hafta Tınaztepe Belediyespor'a konuk olacak. Geçen hafta kendi evinde Çobanlar Belediyespor'u 3-0'la geçen [&hellip]

İsce Tınaztepe’ye konuk

Geride kalan hafta sonu kendi evinde Çobanlar Belediyespor’u mağlup eden İscehisarspor bu hafta Tınaztepe Belediyespor’a konuk olacak. Tınaztepe Belediyespor ise Dinar Belediyespor’la oynadığı maçta çıkan olaylardan tatil maçından dolayı 1maç eksiği ile maça çıkacak

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Lider İscehisarspor bu hafta Tınaztepe Belediyespor’a konuk olacak. Geçen hafta kendi evinde Çobanlar Belediyespor’u 3-0’la geçen İscehisar ligin 18. hafta müsabakalarında Tınaztepe karşısında galibiyeti hedefliyor.
TINAZTEPE’NİN
BİR MAÇ EKSİĞİ VAR
Geride kalan hafta oynanan Dinar Belediyespor-Tınaztepe Belediyespor maçının 90+5’inci dakikasında çıkan olaylar nedeniyle maç tatil edilmişti. Maçta çıkan 4 kırmızı kart yan hakemin darp edildiği iddia ediliyor. Bu konuyla ilgili Tınaztepe’nin maçı hükmen 3-0 kazanacağı, Dinar Belediyespor kulübünün ve hakemi darp ettiği iddia edilen oyuncuların Disiplin Kurulunca savunmalarının istendiği öğrenildi. Dinar Belediyespor’un hükmen kaybedeceğine kesin gözle bakılırken kesin olmamakla birlikte ceza olarak da 3 puan silme cezası da verilebileceği ifade ediliyor.
TINAZTEPE HÜKMEN ALIRSA
Tınaztepe Belediyespor Dinar maçından 3 puan alırsa İscehisar karşısına 40 puanla çıkacak. Tınaztepe Belediyespor İscehisar maçını kazanırsa büyük avantaj sağlamış olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme