İsce, Serik'le yine berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden İscehisarspor 20. haftada kendi sahasında Serik Belediyespor'u ağırladı. Maçın başından sonuna kadar iki ekipte gol bulamadı ve maç 0-0'lık eşitlikle tamamlandı. İlk yarının başında yüklenen İscehisarspor Hüseyin'in yokluğunu gol yollarında hissetti. İlk yarının son anlarında yüklenen Serik Belediye ise Ayhan ve Mustafa ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.İkinci yarıda Semih [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor 20. haftada kendi sahasında Serik Belediyespor’u ağırladı. Maçın başından sonuna kadar iki ekipte gol bulamadı ve maç 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. İlk yarının başında yüklenen İscehisarspor Hüseyin’in yokluğunu gol yollarında hissetti. İlk yarının son anlarında yüklenen Serik Belediye ise Ayhan ve Mustafa ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.
İkinci yarıda Semih Can’ın ayağından kaçan gol izleyenlere saç baş yoldurdu. Yerde yatan İsceli Ahmet’in pozisyonunda topun bulunduğu bölgedeki oyuncular durmadı. Serikli savunma oyuncusu topu tuttu ve Semih pozisyonu takip etti. Topu alan Semih bomboş pozisyonda kötü bir vuruşla topu auta gönderdi. Bu pozisyondan sonra Serikli oyuncuların Semih’in üzerine yürüdü. Hakem araya girdi ve olay büyümeden sona erdi.
Bu dakikadan gelişen ataklarda da gol olmazken ekipler sahadan 0-0’lık skorla berabere ayrıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme