Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsce “Özür” diledi

İsce “Özür” diledi

Süper Amatör Lig’in 9. haftası erteleme maçında Seydilerspor’a konuk olan İscehisarspor, maçın sonunda yaşanan olaylarla ilgili açıklama yayınladı. İscehisarspor Başkanı Erdem Mercan, “Spor Camiası ve Taraftarlardan takımımız ve yönetimimiz adına özür diliyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.” dedi

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Seydilerspor erteleme maçında İscehisarspor’u, İscehisar’da konuk etmişti. Maçın sonunda çıkan olaylarda Seydiler’den 2 oyuncu yaralanmıştı. Bu olaylardan sonra açıklama yapan İscehisarspor Kulüp Başkanı Erdem Mercan, Seydilerspor’dan bir oyuncunun seyircileri tahrik edici hareketi olduğunu iddia etti.
Sporun barış, kardeşlik ve güzel ahlak üzerine kurulu olduğunu belirten Başkan Mercan, “İscehisar Şehir stadyumunda oynanan Seydiler Gençlikspor ile İscehisarspor karşılaşmasının ardından Seydilerspor’un bir sıfır üstünlüğü ile tamamlanmış olup, ev sahibi Seydilerspor takım oyuncusunun seyircilerimizi tahrik edici hareketi sonrasında istenmeyen görüntü ve olaylar yaşanmıştır. Bu tür hal ve hareketlerin spora ve sporcuya yakışmadığını üzülerek karşıladık. Seyirci ve oyuncularımızın tepkisine de engel olamayarak tatsız olaylar maalesef maç sonrası yaşanmış olup, spor camiası ve taraftarlardan takımımız ve yönetimimiz adına özür diliyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Temennimiz bu tür olayların sahalarımızda bir daha yaşanmaması ve Ulu önder Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.’ sözüne sporcularımızın hal ve hareketlerini kontrol ederek, düstur edinmesini arzu ettiğimizi söylüyor, spor camiası ve taraftarlardan takımımız ve yönetimimiz adına özür diliyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.