• Haberler
  • Genel
  • İsce Mercan'ı, AÇK'yı affetmedi – Kocatepe Gazetesi

İsce Mercan'ı, AÇK'yı affetmedi – Kocatepe Gazetesi

Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası çeyrek final müsabakalarında İscehisar Mercan Ortaokulu ile Ali Çetinkaya Ortaokulu maçı oynandı. İscehisar Mercan Ortaokulu rakibini tek gol farkla kupa dışına itti Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün bünyesinde hazırlanan Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası Çeyrek Final müsabakaları kapsamında Fen Lisesi Spor Salonu'nda İscehisar Mercan Ortaokulu ile Ali Çetinkaya Ortaokulu [&hellip]

İsce Mercan’ı, AÇK’yı affetmedi

Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası çeyrek final müsabakalarında İscehisar Mercan Ortaokulu ile Ali Çetinkaya Ortaokulu maçı oynandı. İscehisar Mercan Ortaokulu rakibini tek gol farkla kupa dışına itti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bünyesinde hazırlanan Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası Çeyrek Final müsabakaları kapsamında Fen Lisesi Spor Salonu’nda İscehisar Mercan Ortaokulu ile Ali Çetinkaya Ortaokulu maçı oynandı.
Karşılaşmanın ilk yarısında gol arayışına İsce başladı. Aradığı golü bulmakta gecikmeyen İsce Mercan Ortaokulu skora da etki etti. 1-0’ın üstünlüğü ile rahat olarak yüklenmeye devam eden Mercan Ortaokulu ikinci golü de bulmakta gecikmedi. Kalesinde gördüğü ataklardan bunalan ve gol bulmak için atağa çıkan AÇK Ortaokulu aradığı golü bulamadı. İsce Mercan Ortaokulu tekrar ataklarına başladı. İlk yarının sonlarına doğru rakip kaleye yüklenmeye devam eden İsce Mercan’ı aradığı 3’üncü golü de bularak skorda 3-0’lık üstünlüğü sağladı.
İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yaparak farkı azaltmaya çalışan AÇK Ortaokulu rakibi İsce Mercan’ın kalesine yaptığı ataklarla bunalttı. Rakip kaleye yaptığı ataklarda ilk golü bulan AÇK farkı 2’le indirmeyi başardı. Skoru 3-1’e taşıyan AÇK gol aramaya devam etti. Maçın ikinci yarısında farkı azaltma çabası içinde olan AÇK bulduğu golle farkı 1’e indirmeyi başardı. Skoru eşitlemek için yüklenmeye devam eden AÇK kaptırdığı topla hata yaptı. Hızlı çıkışla kontra atağa geçen İsce Mercan’ına, AÇK yetişemeyince fark tekrar 2’ye çıktı. 4-2’lik skorla İscehisar Mercan Ortaokulu rakibine eşitliği sağlamasına müsaade etmedi. Devam eden maçın sonuna doğru AÇK yaptığı ataklarda bir gol daha buldu ve farkı tekrar 1’e indirdi. Maçı 4-3’lük skorla kazanan İsce Mercan’ı adını yarı finale yazdırmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme