İsce mağlubiyeti geride bırakmak istiyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden İscehisarspor bu hafta sonu kendi sahasında Pursaklar Belediyespor'u ağırlayacak. Pazar günü saat 13.30'da Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maçı İscehisarspor kazanarak hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. En son ilk yarının 12 haftasında kendi sahasında Eskişehir Demirspor'u 2-0'lık skorla mağlup eden İscehisarspor ilk yarının son maçında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor'a 2-0'lık [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor bu hafta sonu kendi sahasında Pursaklar Belediyespor’u ağırlayacak. Pazar günü saat 13.30’da Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maçı İscehisarspor kazanarak hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. En son ilk yarının 12 haftasında kendi sahasında Eskişehir Demirspor’u 2-0’lık skorla mağlup eden İscehisarspor ilk yarının son maçında Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor’a 2-0’lık skorla mağlup olmuştu. İkinci yarıya da 2-1’lik skorla Eğirdirspor mağlubiyetiyle başlayan İscehisarspor bu mağlubiyeti unutarak seriye başlamak istiyor.
PURSAKLAR’IN KARNESİ
Bu hafta İscehisarspor’a konuk olacak Ankara temsilcisi Pursaklar Belediyespor ligde 13 maça çıktı. 13 maçın 5’ini galibiyetle tamamlayan Pursaklar 4 beraberlik ve 4 de mağlubiyet elde etti. 13 maçta 19 gol atan Pursaklar kalesini de 17 gole karşı koruyamadı. Hanesinde 19 puanla 2 gol averajı bulunan Pursaklar Belediyespor ikinci hafta da ağırladığı İscehisar’a da 2-1’lik skorla mağlup olmuştu. Pursaklar bu hafta Afyonkarahisar deplasmanından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme