• Haberler
  • Spor
  • İsce kampı tamamladı – Kocatepe Gazetesi

İsce kampı tamamladı – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden İscehisarspor Antalya kampını tamamladı. Kampın ardından Afyonkarahisar'a dönen İscehisar ilk idmanını da yaptı. İscehisarspor bugün de saat 13.00'de Merkez 1 Nolu sahada hazırlık maçı yapacak.Kampı değerlendiren İscehisarspor Teknik Direktörü Mustafa Keser, 'Kampın ardından bir gün idman yapmadık. Afyonkarahisar'da dün sabah ilk antrenmana çıktık. Bir haftalık kamp sürecinde 2 [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor Antalya kampını tamamladı. Kampın ardından Afyonkarahisar’a dönen İscehisar ilk idmanını da yaptı. İscehisarspor bugün de saat 13.00’de Merkez 1 Nolu sahada hazırlık maçı yapacak.
Kampı değerlendiren İscehisarspor Teknik Direktörü Mustafa Keser, “Kampın ardından bir gün idman yapmadık. Afyonkarahisar’da dün sabah ilk antrenmana çıktık. Bir haftalık kamp sürecinde 2 hazırlık maçı yaptık. Eksiklerimizi gördük. Eksiklerin bulunduğu yerlere oyuncular belirledik. Bu oyuncuları kadromuza katmak için uğraşıyoruz. İnşallah transferi gerçekleştiririz. İkinci yarıda farklı bir takımla mücadele etmek istemiyoruz. Yapabilirsek takviyelerle takımı güçlendirmeye çalışacağız.
Kampın her şeyinden memnunum. İstediğimiz düzeyde çalışma ortamı bulduk. Yine istediğimiz düzeyde idmanlarımızı gerçekleştirdik. Sabah 7.00 ve öğleden sonra 15.00’de olmak üzere neredeyse her gün iki idman yaptık. Bir haftalık sürede 12 idman yaptık. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyoruz. Eksiklerimizi de giderirsek ikinci yarıda iyi bir mücadele veririz. Kaptan Hüseyin ve Murat’ın sakatlıkları var. Bir haftalık bir sakatlık döneminden aramıza katılacaklar.
İkinci yarıda hava şartları ilk yarıya oranla biraz çetin geçecek. Hava şartlarını göz önüne alarak çalışmalarımızı yapacağız” dedi. >> Mustafa ERTÜRK’ün haberi

Bakmadan Geçme