İsce ilk hafta ev sahibi

Ligin ilk hafta müsabakalarına ev sahibi olarak başlayacak olan İscehisarspor kendi evinde Eğirdirspor’u konuk edecek Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor ilk hafta müsabakalarında kendi evinde Eğirdirspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüren İscehisarspor çalışmalarını kendi sahasında yapıyor. Hazırlıklar hakkında bilgi veren İscehisarspor Teknik Direktörü Fatih Uysal, 'Antrenmanlarımıza kendi sahamızda devam ediyoruz. [&hellip]

İsce ilk hafta ev sahibi

Ligin ilk hafta müsabakalarına ev sahibi olarak başlayacak olan İscehisarspor kendi evinde Eğirdirspor’u konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor ilk hafta müsabakalarında kendi evinde Eğirdirspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüren İscehisarspor çalışmalarını kendi sahasında yapıyor. Hazırlıklar hakkında bilgi veren İscehisarspor Teknik Direktörü Fatih Uysal, “Antrenmanlarımıza kendi sahamızda devam ediyoruz. Hazırlık maçında gördüğümüz eksikler üzerinde çalışacağız. Eğirdir maçına kadar hazır olmayı hedefliyoruz. İnşallah eksiklerimizi gidereceğiz.” dedi.
HAZIRLIK MAÇI 5-5’LE BİTTİ
İscehisarspor’un, Eskişehir Süper Amatör Lig takımlarından Kurtuluşspor’la oynadığı maç 5-5’le tamamlandı. Maçı değerlendiren Teknik Adam Uysal, “Ofansif olarak iyi bir maç oldu. İstediğimizi aldık. Hücum hattında başarılıyız. Ama defansif anlamda sorunlarımız var. Bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. İnşallah Eğirdir maçına kadar sorunumuz kalmayacak.” ifadesine yer verdi.
“İYİ BİR BAŞLAGIÇ
YAPMAK İSTİYORUZ”
Güçlü bir rakiple ilk hafta karşılaşacaklarını aktaran Uysal, “Eğirdir güçlü bir takım, Lig’de şampiyonluk adaylarından biri. İnşallah biz de iç saha avantajımızı kullanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk 11 kadromuz tam olarak netleşmedi fakat kadromuzu netleştirmeye çalışacağız. İnşallah başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
“TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
Sezonun ilk maçında taraftarın desteğini hissetmek istediklerini belirten Uysal, “Sezon başında oynayacağımız ilk maçta ev sahibiyiz. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Pazar günü sahamızdaki oynayacağımız maçta iyi bir futbol izletmek için tüm İscehisar halkını bekliyoruz.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme