İsce Fatih'i fark attı – Kocatepe Gazetesi

Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası çeyrek final maçında İscehisar Fatih Ortaokulu ile Sinanpaşa Kırka Ortaokulu karşılaştı. İscehisar Fatih Ortaokulu rakibine attığı 5 golle yarı finale çıkan isim oldu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası Çeyrek Final maçlarından İscehisar Fatih Ortaokulu ile Sinanpaşa Kırka Ortaokulu Fen Lisesi Spor Salonu'nda karşılaştı. [&hellip]

İsce Fatih’i fark attı

Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası çeyrek final maçında İscehisar Fatih Ortaokulu ile Sinanpaşa Kırka Ortaokulu karşılaştı. İscehisar Fatih Ortaokulu rakibine attığı 5 golle yarı finale çıkan isim oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği Yıldız Erkekler Futsal İl Şampiyonası Çeyrek Final maçlarından İscehisar Fatih Ortaokulu ile Sinanpaşa Kırka Ortaokulu Fen Lisesi Spor Salonu’nda karşılaştı. Karşılaşmada 5 gol bulan İsce Fatih’i rakibini mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.
Maçın ilk yarısında yüklenen, pas yapan ve aradığı golleri bulan ekip İsce Fatih’i oldu.
İscehisar Fatih Ortaokulu rakip kalede girdiği ilk atak da eli boş kaldı. Yüklenmeyi bırakmayan İsce aradığı üstünlük golünü bir türlü bulamadı. Girdiği ataklarda sonunda golü bulan İsce maçta skoru 1-0’a taşıdı. Devam eden karşılaşmada İsce ikinci golünü de atmayı başardı. 2-0’lık skoru yakalayan İsce’nin üstünlüğüyle ilk yarı sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan Kırka Ortaokulu oldu. Rakip kaleye atak yapan ve ilk yarının hemen başında golü bulan Kırka farkı 1’e indirdi. Yüklenmeye devam eden Kırka defansta verdiği açıkla topu İsce’ye kaptırınca İsce yakaladığı açıktan 3’üncü golü buldu. Farkı tekrar 2’ye çıkaran İsce rahat bir nefes aldı. Üçüncü golü bulan İsce, rakibi Kırka’nın da ataklarını kesti. Savunma yapmaya başlayan Kırka’ya yüklenen İsce 4’üncü golünü de attı ve 3 farklı skorla maçı 4-1’e taşıdı. Kalesinde gördüğü 4’üncü golden sonra oyunda kopan Kırka kalesinde 5’inci golü de gördü. Maçta 4 farklı skoru yakalayan İsce Fatih Ortaokulu maçı da 5-1 kazanan taraf olurken adını yarı finale yazdırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme