• Haberler
  • Genel
  • İsce bayram iznine çıktı – Kocatepe Gazetesi

İsce bayram iznine çıktı – Kocatepe Gazetesi

Eğirdirspor maçından sonra son idmanını dün akşam saatlerinde gerçekleştiren İscehisarspor Pazar günü top başı yaparak Pursaklar Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor dün akşam yaptığı idman sonrasında Kurban Bayramı iznine ayrıldı. Pazar günü yapacağı ilk idmanla Pursaklar Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak olan İscehisarspor ikinci hafta galibiyet arayacak. 'SKOR HARİCİNDE [&hellip]

İsce bayram iznine çıktı

Eğirdirspor maçından sonra son idmanını dün akşam saatlerinde gerçekleştiren İscehisarspor
Pazar günü top başı yaparak Pursaklar Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor dün akşam yaptığı idman sonrasında Kurban Bayramı iznine ayrıldı. Pazar günü yapacağı ilk idmanla Pursaklar Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak olan İscehisarspor ikinci hafta galibiyet arayacak.
“SKOR HARİCİNDE İYİ BİR MAÇTI”
Eğirdir maçının değerlendirmesinde bulanan İscehisarspor Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahman Mercan, “Skor haricinden bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Eksiklerimiz var bunu inkar etmiyoruz, genel olarak iyi bir maç çıkardık. Sezon hazırlıklarına geç başladık, onun sıkıntısını yaşadık. Takım olarak normalde genel performanstan memnunuz. Sonuçta 15 gün önce neredeyse sıfırdan kurulmuş bir takım, bunların uyum sürecini sağlayacağız. İdman eksiğini gidereceğiz, 1-2 haftaya hazır duruma geliriz. Tabi maçta ilk 11’de yer alacak 3 oyunumuzun sakat ve cezalı olması sebebiyle bunlarında eksikliğini hissettik. Kendi sahamızda maçı kazanmamız gerekirdi. Biraz önce söylediğimiz eksiklerimizden dolayı maçı kaybettik. İleri ki haftalarda takımımız tam olarak hazır hale geldiğinde daha iyi bir İscehisarspor izleyeceğiz ve taraftarlarımıza da izleteceğiz.” ifadesini kullandı.
KULÜPTEN BAYRAM KUTLAMASI
İscehisarspor Kulübü adına spor camiasının ve Afyonkarahisarlılar’ın Kurban Bayramı’nı kutlayan Mercan, “İscehisarspor Kulübü adına tüm spor camiasının, Afyonkarahisarımız’ın ve ülkemizin Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasın cenabı Allah’tan dilerim.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme