'İşbirliğine hazırız'

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulla göreve gelen Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak'ın öncülüğünde Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret ettiler Toplumumuzun temel direğini oluşturan esnaf ve sanatkârlarımızı temsil eden Başkan ve Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Haluk İmga yeni yönetim kurulu başkanı Abdülkadir [&hellip]

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulla göreve gelen Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak’ın öncülüğünde Vali Haluk İmga’yı makamında ziyaret ettiler

Toplumumuzun temel direğini oluşturan esnaf ve sanatkârlarımızı temsil eden Başkan ve Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Haluk İmga; yeni yönetim kurulu başkanı Abdülkadir Konak ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dilerken, uzun yıllar ESOB Başkanlığını başarıyla yerine getiren İbrahim Kavas’a da bugüne kadar yaptığı üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Vali İmga; “Temsil edilen seçkin camiaya başarılı hizmetler sunacağınızdan eminim. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Kamu olarak, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada el birliği ve işbirliği yapmaya her zaman hazırız” dedi.
Ziyaret sırasında Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak, yönetim kurulu üyelerini Vali İmga’ya tanıtarak, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme