"İşbirliğine hazırım"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni (AFSİAD) ziyaret eti. “FAALİYETLERİ TAKİP EDİYORUM” AFSİAD üyelerine Ankara’da her zaman kapısının açık olduğunu kaydeden Milletvekili Taytak, “Afyonkarahisar ekonomisine yön veren değerli üyelerin barındığı derneğinizin 1991’den bu yana 27 yıldır faaliyette bulunduğunu, İlimize sosyal, kültürel ve ekonomik faydalar sağladığını [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği’ni (AFSİAD) ziyaret eti.
“FAALİYETLERİ TAKİP EDİYORUM”
AFSİAD üyelerine Ankara’da her zaman kapısının açık olduğunu kaydeden Milletvekili Taytak, “Afyonkarahisar ekonomisine yön veren değerli üyelerin barındığı derneğinizin 1991’den bu yana 27 yıldır faaliyette bulunduğunu, İlimize sosyal, kültürel ve ekonomik faydalar sağladığını gururla gözlemliyorum. Afyonkarahisar için nedenli önemi olan bu derneğin duruşu çizgisi ve yaptığı faaliyetlerini de kutluyorum. Uzun süredir Ankara’da bulunmam sebebi ile merkezi bürokrasiyi yakınen tanıma fırsatımız olmuştur. Bunun için siz değerli AFSİAD üyelerine Ankara’da her zaman kapımız da gönlümüz de açıktır. Birlikte yapacağımız işler ve işbirliklerine hazırım” dedi.
“BİRLİKTE YÜRÜMEYE
DEVAM EDECEĞİZ”
AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu’da, “Derneğimizi ziyaretinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulu ve üyelerimiz adına çok memnun olduğumu ifade etmek isterim. AFSİAD olarak Ankara’da sizlere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştireceğiz. Ancak Meclis tatilinden sonra gerçekleştirmeyi planladığımız ziyaretten önce siz nezaket buyurdunuz bizleri ziyaret ettiniz. Bunu anlamı bizler için önemlidir. Yeni Türkiye’de, yeni devlet yönetimi, bürokrasinin sadeleşmesi ve ekonomik kalkınmanın toplumun her safhasında öneminin üzerinde durulması gerekiyor. Siz parlamenterler sosyal hayatı düzenleyen, ekonomiyi düzenleyen kanun ve mevzuatları hazırlamakla bizlere bir anlamda yol açıyorsunuz. Onun için biz de ülkemizin, ilimizin kalkınmasında bu yolda yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette AFSİAD yönetim kurulu üyeleri Akif İşbilir, Metin İplikçioğlu ve Kamil Ayvalı’da hazır bulundular.

Bakmadan Geçme