“İşbirliği içinde hareket etmeliyiz”

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, ilçe için yapacakları projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak hareket edebilmesi adına işbirliğinin önemli olduğunu söyledi   Yeniden Refah Partisi Çay İlçe Başkanı Abdülkadir Kiper ve yönetim kurulu üyeleri, Çay Belediye Başkanı Uzman Dr. Hüseyin Atlı'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı [&hellip]

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, ilçe için yapacakları projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak hareket edebilmesi adına işbirliğinin önemli olduğunu söyledi

Yeniden Refah Partisi Çay İlçe Başkanı Abdülkadir Kiper ve yönetim kurulu üyeleri, Çay Belediye Başkanı Uzman Dr. Hüseyin Atlı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ilçe için yapacakları projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak hareket edebilmesi adına işbirliğinin önemli olduğunu söyledi.
Yeniden Refah Partisi Çay İlçe Başkanı Abdülkadir Kiper ise, “Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Her zaman olduğu gibi doğrunun her zaman yanındayız. Çay İlçemizin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Yeniden Refah Partisi olarak Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Atlı beye ilçemize yaptığı ve yapacağı hizmetler için teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme