• Haberler
  • Genel
  • İşbilir’e “hayırlı olsun” ziyareti – Kocatepe Gazetesi

İşbilir’e “hayırlı olsun” ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, işadamı Mehmet İşbilir’i ziyaret etti Vali İrfan Balkanlıoğlu yeni işyeri Aldora Mobilya'nın hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulunmak için Emin Mobilya Sahibi Mehmet İşbilir'e işyerine bir ziyarette bulundu.Yapılan ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden İşbilir “Bizleri ziyaret etmekle bizleri şereflendirdiniz. Afyonkarahisar'ın gelişmesi ve insanların refahı için yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. [&hellip]

İşbilir'e "hayırlı olsun" ziyareti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, işadamı Mehmet İşbilir’i ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu yeni işyeri Aldora Mobilya’nın hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulunmak için Emin Mobilya Sahibi Mehmet İşbilir’e işyerine bir ziyarette bulundu.
Yapılan ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden İşbilir; “Bizleri ziyaret etmekle bizleri şereflendirdiniz. Afyonkarahisar’ın gelişmesi ve insanların refahı için yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bunun için girişimcilere, müteşebbislere ve işadamlarına verdiğiniz destek de takdire şayan. Biz işadamları olarak siz Sayın Valimizin desteklerini yanımızda hissetmek bizim için çok anlamlıdır. Bu anlamda size çok teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Balkanlıoğlu, Mehmet İşbilir’i ziyaretin sonrasında Uzunçarşı’da bulunan esnafları da ziyaret ederek, “Hayırlı işler ve bol kazançlar” temennisinde bulundu. Esnafların hal ve hatırlarını soran Vali Balkanlıoğlu, esnafların istek ve taleplerini dinledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme