• Haberler
  • Genel
  • İşadamları, yurtdışına açılmalı – Kocatepe Gazetesi

İşadamları, yurtdışına açılmalı – Kocatepe Gazetesi

Korel Otel’de gerçekleştirilen Hürsiad İnşaat Komisyonu’na konuk olarak Esidef Genel Sekreteri Özer Akoğlu katıldı. Akoğlu, işadamlarının yurtdışına açılmasının şart olduğunu belirtti Eğe ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (ESİDEF) Genel Sekreteri Özer Akoğlu, işadamları derneklerinin bünyesinde toplanan komisyonların, sektörel bazda yenilikler, kurulabilecek ortaklıklar ve görüş alışverişi için büyük fırsatlar sunmaktadır' dedi.AKOĞLU , inşaat [&hellip]

İşadamları, yurtdışına açılmalı

Korel Otel’de gerçekleştirilen Hürsiad İnşaat Komisyonu’na konuk olarak Esidef Genel Sekreteri Özer Akoğlu katıldı. Akoğlu, işadamlarının yurtdışına açılmasının şart olduğunu belirtti

Eğe ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (ESİDEF) Genel Sekreteri Özer Akoğlu, işadamları derneklerinin bünyesinde toplanan komisyonların, sektörel bazda yenilikler, kurulabilecek ortaklıklar ve görüş alışverişi için büyük fırsatlar sunmaktadır” dedi.
AKOĞLU , inşaat sektöründe yapsat alanında yoğunlaşma olduğunu , bulunulan şehirde sektörde tıkanma varsa farklı şehirlere veya ülkelere açılımın şart olduğunu, yurt dışında bazı ülkelerde Türk müteahhitlerin çok büyük işler yaptığını , bu sebeple müteahhitlerimizin yurt dışında ağırlıklarını hissettirdiklerini söyledi.
Hürsiad inşaat komisyonu başkanı Semih Yalçınkaya ise, 4 yıl önce Afyonkarahisar’da müteahhit sayısı 300’lerde iken günümüzde bu sayı 600’lere ulaştığını , inşaat sektöründe ciddi bir yığılmanın olduğunu belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme