• Haberler
  • Genel
  • İşadamları, memleketin gelişmesinde aktör – Kocatepe Gazetesi

İşadamları, memleketin gelişmesinde aktör – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ülkenin ilerlemesinde işadamlarının büyük rolü olduğunu söyledi MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilcilik binasının açılışının ardından dernek faaliyetlerine başlayan MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilcilik Başkanı Ahmet Neoldum, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.Ziyarete Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar İl Temsilcilik Başkanı Ahmet Neoldum'a dernek yönetim kulu üyeleri de eşlik ettiler.Ziyarette Müstakil Sanayici [&hellip]

İşadamları, memleketin gelişmesinde aktör

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ülkenin ilerlemesinde işadamlarının büyük rolü olduğunu söyledi

MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilcilik binasının açılışının ardından dernek faaliyetlerine başlayan MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilcilik Başkanı Ahmet Neoldum, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarete Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar İl Temsilcilik Başkanı Ahmet Neoldum’a dernek yönetim kulu üyeleri de eşlik ettiler.
Ziyarette Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Temsilciliklerinden birinin ilimizde bulunmasının büyük bir kazanım olduğunu belirten ve yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu; “MÜSİAD ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve büyümesi anlamında, ülkemizdeki önemli derneklerden biridir. MÜSİAD tarafından ülkemizin, ülkeler arasında hak ettiği yeri almasında, iş adamlarımıza düşen görev ve sorumlulukların farkındalığı sağlanıyor. Bizlerde MÜSİAD’ın çalışmalarını ve faaliyetlerini yakından takip ediyor, elde ettikleri başarılardan dolayı onur ve gurur duyuyoruz. Memleketimizin önemli bir yere gelmesi için işadamlarımızın örgütlenmeleri, birlik ve beraberlik içerisinde olmaları, ticaret alanlarını artırmaları, iç ve dış ticaretimize ivme kazandırmaları son derece önemli. Bu anlamda yapılan faydalı çalışmalardan dolayı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğine ve temsilciliklerine teşekkür ediyor, Afyonkarahisar Valiliği olarak dernek çalışmalarında destekte bulunacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar İl Temsilcilik çalışmaları hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Ahmet Neoldum, Vali Balkanlıoğlu’na ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme