İşadamları, Dubai'de ikili görüşmeler yaptı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 18 firmadan 21 temsilci, Dubai’de düzenlenen Genel Ticaret ve Sanayi Fuarı ve İkili İş Görüşmeleri programına katıldı. ATSO heyeti, ilk olarak Dubai Ticaret Ataşesi Hasan Önal'ı ziyaret ederek kendisinden Dubai ekonomisi hakkında detaylı bilgiler aldılar. Hasan Önal katılımcılara ülkenin ekonomisi ve özellikle dış ticareti hakkında ayrıntılı sunum yaptı.Ticaret Ataşeliği [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 18 firmadan 21 temsilci, Dubai’de düzenlenen Genel Ticaret ve Sanayi Fuarı ve İkili İş Görüşmeleri programına katıldı. ATSO heyeti, ilk olarak Dubai Ticaret Ataşesi Hasan Önal’ı ziyaret ederek kendisinden Dubai ekonomisi hakkında detaylı bilgiler aldılar. Hasan Önal katılımcılara ülkenin ekonomisi ve özellikle dış ticareti hakkında ayrıntılı sunum yaptı.
Ticaret Ataşeliği ziyaretinden sonra heyet Genel Ticaret ve Sanayi Fuarında sergilenen ürünleri inceleyerek stant açan firma yetkileri ile sektörel görüşmeler gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme