İşadamları Derneği'ne kadın üye katıldı

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Ekim ayı olağan toplantısı Can Mermer sahibi Günay Kart'a AFSİAD üyeliğine katılımından dolayı plaket ve rozeti takdim edildi Can Mermer sahibi Günay Kart'a AFSİAD üyeliğine geçişi nedeniyle yönetim kurulu tarafından hazırlanan plaket Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından takdim edildi. Plaket takdiminin ardından bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu 'Akademik kariyeri, [&hellip]

İşadamları Derneği’ne kadın üye katıldı

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği (AFSİAD) Ekim ayı olağan toplantısı Can Mermer sahibi Günay Kart’a AFSİAD üyeliğine katılımından dolayı plaket ve rozeti takdim edildi

Can Mermer sahibi Günay Kart’a AFSİAD üyeliğine geçişi nedeniyle yönetim kurulu tarafından hazırlanan plaket Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu tarafından takdim edildi. Plaket takdiminin ardından bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu; “Akademik kariyeri, bildiği yabancı dilleri, bitirdiği okulları özgeçmişinde görünce insan duygulanıyor ve etkileniyor. Türkiye’de en az Günay Hanım kadar birçok başarılı iş kadını olabilecek potansiyel var. Ancak baktığınız zaman bu potansiyel oranında temsil edilmediklerini görüyoruz. Liseler ve üniversite düzeyinde başarılı öğrencilere ödül verdiğimizde bakıyoruz ki bu öğrencilerin çoğunluğunu kız öğrenciler oluşturuyor. Demek ki zekada bayanlar bizlerden aşağı yaratılmamış. Ancak her nasılsa, erkekler mi fırsat vermiyor, bayanlar mı çekingen davranıyor, o alanda temsil edilmediğini görüyoruz. Son zamanlarda büyük şirketlerin CEO’larında kadınlarımızı da görmeye başladık, bu da bizim için sevindirici olmalı” şeklinde konuştu. Vali Balkanlıoğlu AFSİAD’ın yeni üyesi Günay Kart’a bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diledi.
Vali Balkanlıoğlu’nun plaket takdiminin ardından AFSİAD’ın yeni üyesi Günay Kart’a rozetini Özerler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Özer taktı. Duygu ve düşüncelerini de aktaran Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Özer; “Günay hanım 20 yıl kadar önce bir kış günü iş aradığını, nişanlı olduğunu ve mutlaka Afyonkarahisar’da kalması gerektiğini belirtti. O günlerde 3 lisan bilen personel bulmak Afyonkarahisar’da mümkün değildi. Kendisi ile birlikte çalışma kararı aldık ihracat departmanımızda önemli işlerde birlikte çalışma fırsatımız oldu. Yıllar sonra kendisinin böylesine başarılı bir seviyede olması hepi-mizi memnun ediyor. Bende büyük bir duyguyla kendisini tebrik ediyor, başarılarının daha yüksek mertebelerde olmasını temenni ediyorum” dedi.
Afyonkarahisar Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Demirayak da dernek üyeliğine yeni katılan Gülay Kart’a çiçek takdim etti. Demirayak; Günay Kart’a hitaben, “Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri adına bizimle aynı çatı altında gücünüzü birleştirmenizden dolayı size teşekkür ediyor. AFSİAD ailesine hoş geldiniz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme