• Haberler
  • Genel
  • İş yaşamında verimlilik anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

İş yaşamında verimlilik anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Öğretim Görevlisi Türker Göksel, hasta iletişim birim sorumlularına konferans verdi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, Afyonkarahisar ili merkez ve ilçelerinde faaliyette bulunan sağlık kurumlarının Hasta İletişim Birim Sorumlularına yönelik 'İş Yaşamında Verimlilik ve Mutlu Çalışan' konulu konferans programında bilgilendirmelerde bulundu.Afyonkarahisar İl Sağlık [&hellip]

İş yaşamında verimlilik anlatıldı

AKÜ Öğretim Görevlisi Türker Göksel, hasta iletişim birim sorumlularına konferans verdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, Afyonkarahisar ili merkez ve ilçelerinde faaliyette bulunan sağlık kurumlarının Hasta İletişim Birim Sorumlularına yönelik “İş Yaşamında Verimlilik ve Mutlu Çalışan” konulu konferans programında bilgilendirmelerde bulundu.
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı konferans programında stres oluşturucu bireysel nedenlere değinen Göksel, katılımcılara stresten korunma adına; kendilerine zaman ayırmalarını, sevdikleriyle daha fazla vakit geçirmelerini, iş yaşamı dışında başka uğraşlar edinmelerini, sağlıklı yaşamaya çalışmalarını, ulaşılabilir ve gerçekçi hedefler belirlemelerini tavsiye etti.
Konferans programında iletişim ve empati kavramlarının analizini gerçekleştiren Türker Göksel; empati kuran kişinin zihninde oluşan anlayışın değerine dikkat çekti ve empati yeteneği olan insanların değişime daha açık olacağına vurguda bulundu. Az gözlem, çok akıl yürütmenin insanı hataya götüreceği tespitinde bulunan Göksel, yönetim düşünürlerine göre ileri derecede motive edilmiş insanların kendilerinden daha iyi eğitilmiş, daha donanımlı, hatta daha zeki insanlardan genellikle daha başarılı olacaklarına ve amaçlarına daha çabuk ulaşacaklarına değindi.
Konferansın son bölümünde katılımcılara; liderlik, etkin yönetim, iş ve sosyal yaşama ait yeni değişkenlikler konusunda örnek olaylar ışığında bilgiler aktaran Türker Göksel’in sunumu ilgi ile takip edildi. Program sonrasında tüm katılımcılara yazarın son kitabı “Seçkiler” hediye edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme