İş var, çalışan yok – Kocatepe Gazetesi

Yarım Elma Derneği cep telefonu mesajları ile, çalışacak kişi arıyor Afyonkarahisar’da işsizlik değil, “iş beğenmeme” sorununun olduğunu gözler önüne seren duyuru vatandaşların dikkatini çekiyor.Afyonkarahisar’ın en etkin sosyal yardım kuruluşlarından olan Yarım Elma Derneği kendilerine gelen talepler doğrultusunda çalışacak eleman arıyor. Pek çok hayırseverin, ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmak amacıyla iş vermek istediğini, bunun haricinde işe ihtiyacı [&hellip]

İş var, çalışan yok

Yarım Elma Derneği cep telefonu mesajları ile, çalışacak kişi arıyor

Afyonkarahisar’da işsizlik değil, “iş beğenmeme” sorununun olduğunu gözler önüne seren duyuru vatandaşların dikkatini çekiyor.
Afyonkarahisar’ın en etkin sosyal yardım kuruluşlarından olan Yarım Elma Derneği kendilerine gelen talepler doğrultusunda çalışacak eleman arıyor. Pek çok hayırseverin, ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmak amacıyla iş vermek istediğini, bunun haricinde işe ihtiyacı olanlara ulaşmak isteyenlerin de kendileri ile temas kurduğunu belirten Yarım Elma Derneği yöneticileri, Afyonkarahisarlılar’ın cep telefonlarına attıkları sms’lerle çalışacak eleman arıyorlar. Yarım Elma Derneği’nden pek çok Afyonkarahisarlı’nın telefonlarına gönderilen mesajlarda “Hasta bakımında, ev işlerinde ve ağzı açık, bükme yapımında çalışacak bayanlara acil ihtiyaç vardır. Müracaatların Yarım elma Derneği’ne yapılması rica olunur” denildi. Yarım Elma Derneği’nin bu duyurusu ilimizde “işsizlik” değil, “iş beğenmeme” sorunu olduğunu bir kez daha kanıtlar nitelikte. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme