• Haberler
  • Genel
  • İş kazaları önlenebilir – Kocatepe Gazetesi

İş kazaları önlenebilir – Kocatepe Gazetesi

İş Güvenliği Uzmanı Arif Baştürk, iş kazalarının yüzde 98’inin önlenebileceğini söyledi İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü personeline, “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi. Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde görev yapan İş Güvenliği Uzmanı Arif Baştürk tarafından İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda verilen eğitime, üç gün süreyle gruplar halinde bütün personelin katılımı sağlandı. İş Güvenliği [&hellip]

İş kazaları önlenebilir

İş Güvenliği Uzmanı Arif Baştürk, iş kazalarının yüzde 98’inin önlenebileceğini söyledi

İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü personeline, “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi. Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde görev yapan İş Güvenliği Uzmanı Arif Baştürk tarafından İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda verilen eğitime, üç gün süreyle gruplar halinde bütün personelin katılımı sağlandı.
İş Güvenliği Uzmanı Arif Baştürk, görsel sunumla desteklediği eğitimde iş kazalarının yüzde 98’inin önlenebilir olduğunu vurgulayarak proaktif olunması gerektiğini ve çalışma ortamı güvenliği ile çalışanların eğitimlerinin kalitesinin yükseltilmesinin zorunlu olduğunu söyledi.
İŞ KAZALARINDA AVRUPA BİRİNCİSİYİZ
Türkiye’nin iş kazaları açısından dünyada 3’üncü, Avrupa’da ise 1’inci olduğunu belirten Arif Baştürk, gerekli önlemlerin alınması ve gerekli eğitimlerin verilmesinden sonra bunun asgari seviyeye inebileceğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme