• Haberler
  • Genel
  • 'İş görüşmesine hazır mısınız?' – Kocatepe Gazetesi

'İş görüşmesine hazır mısınız?' – Kocatepe Gazetesi

Şehir Işıkları Afyonkarahisar Satış Müdürü Eren Gökyer, Üniyurt'ta iş görüşmesi hakkında eğitim verdi Şehir Işıkları Afyonkarahisar Satış Müdürü Eren Gökyer öğrencilere 'İş Görüşmesine Hazır mısınız' isimli seminer verdi.Gökyer, 'Eğitimde CV nasıl hazırlanır, iyi bir ön yazının şifreleri nelerdir, etkili bir iş görüşmesi nasıl yapılır, özgeçmişinizle ilgili doğru bilinen yanlışlar nelerdir, iş görüşmesinde en çok sorulan [&hellip]

“İş görüşmesine hazır mısınız?”

Şehir Işıkları Afyonkarahisar Satış Müdürü Eren Gökyer, Üniyurt’ta iş görüşmesi hakkında eğitim verdi

Şehir Işıkları Afyonkarahisar Satış Müdürü Eren Gökyer öğrencilere “İş Görüşmesine Hazır mısınız” isimli seminer verdi.
Gökyer, “Eğitimde CV nasıl hazırlanır, iyi bir ön yazının şifreleri nelerdir, etkili bir iş görüşmesi nasıl yapılır, özgeçmişinizle ilgili doğru bilinen yanlışlar nelerdir, iş görüşmesinde en çok sorulan sorular nelerdir, iş ararken kendinizi nasıl farklılaştırabilirsiniz, mülakata çağrılmanızı engelleyen 10 ölümcül CV hatası nedir” gibi birçok sorunun yanıtını öğrenciler ile paylaştı.
Gökyer “Gülmek bulaşıcıdır. İnsanların yüzündeki ufacık bir gülümsenin sebebi olmak ve hayatlarına dokunabilmek harika bir duygu. Eğitim verdiğim grup farkındalığı yüksek ve öğrenciyken heybesine bir şeyler doldurmaya çalışan, kendine yatırım yapan güzel insanlardan oluşuyordu. Üniyurt yönetimine ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Keyifli bir eğitimi daha tamamladık. Eğitimlerimiz devam edecek” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme