İş geliştirme fuarına Afyon’dan 10 stant

Geçtiğimiz hafta sonu İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen 4. İş Geliştirme Platformu’nu yaklaşık 15 bin ziyaretçi katıldı. Afyonkarahisar’dan 10 stanttın yer aldığı platformda toplamda 290 firma stant açtı AMAÇ EKONOMİYE KATKI Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara, fuar açılışında konuştu. Özkara, İş Geliştirme Platformu’nu kısa bir aradan [&hellip]

İş geliştirme fuarına Afyon'dan 10 stant

Geçtiğimiz hafta sonu İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen 4. İş Geliştirme Platformu’nu yaklaşık 15 bin ziyaretçi katıldı. Afyonkarahisar’dan 10 stanttın yer aldığı platformda toplamda 290 firma stant açtı

AMAÇ EKONOMİYE KATKI
Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara, fuar açılışında konuştu. Özkara, İş Geliştirme Platformu’nu kısa bir aradan sonra yeniden düzenlemenin heyecanı içinde olduklarını söyledi. 2004 Yılında 800 işadamı ile yola çıkan ESİDEF’in bugün 9 bin 500 üyeye ulaştığını kaydeden Özkara; “Biz daha büyük hedeflere doğru ilerlemek istiyoruz. Hep olumlu perspektiften bakıp farklı çözümler üretmeyi ve global dünya ile Türkiye’nin entegrasyonunu sağlamayı amaçlıyoruz. Temel pazarlar dışında gelişen pazarları da inceleyerek, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlamayı istiyoruz.” dedi.
GÜZEL TANITIM
FIRSATI YAKALANDI
Açılış porgramında konuşan HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik, platformun çok verimli geçtiğini, stant açan firmaların ürünlerini Ege ve Batı Akdeniz şehirleri başta olmak üzere, Türkiye’nin bütün kesimlerinden gelen işadamlarına tanıtma fırsatı bulduklarını belirtti. Özçelik, ziyaretçi işadamlarının bayilikler ve sektörleriyle ilgili yenilikleri görerek yeni ticari ufuklar yakaladıklarını ifade etti. Ramazan Özçelik, termal otellerden Alila, İkbal, Korel otelleriyle ilgili çok güzel tanıtım fırsatı yakaladıklarını, önümüzdeki dönemlerde de Hürsiad-Esidef ve Tuskon tarafından gerçekleştirilecek bu tür programlara tekrar katılmak istediklerini kaydetti.
FIRSATLAR İYİ
DEĞERLENDİRİLMELİ
Burç su firmasının yeni bayilikler ve tanıtım için önemli bir fırsat yakaladığını, Afyonkarahisar lokumunu tanıtan Ogaş şekerleme stantının çok begenilen stantlardan biri olduğunu aktaran Ramazan Özçelik; “Afyon Cam Mozaik, mdf üretimi yapan Nanopan ve Şapçı ahşap inşaatçılarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mermercilerimizden Genelioğlu mermer ve Kopturoğlu mermerde ciddi görüşmeler yaptılar. ZEKA’nın da stant açtığı, platform önceki yıllara göre çok daha profesyonelce yapıldı. Bu tür programlar artarak devam edecek. Afyonkarahisar’lı işadamlarımızın bu fırsatları iyi değerlendirip programlara katılmaları büyük önem arz etmektedir.” diye konuştu. Açılış törenine; AK Parti Milletvekilleri İlknur Denizli, Rıfat Sait, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İzmir Valisi Cahit Kıraç, AK Parti ve CHP İl Başkanları, oda, borsa ve dernek yöneticileri katıldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme