İş bulmak için yola çıktı, kayboldu

Afyonkarahisar'ın merkezine bağlı Fethibey beldesinde ikamet eden Nahit Çelik'ten (20), 18 gündür haber alınamıyor Antalya’da iş bulmak ümidiyle 18 gün önce Fethibey'deki evinden habersizce ayrılan Nahit Çelik’ten haber alınamıyor. Akli durumu ve sağlığı yerinde olan Nahit Çelik'ten birkaç gündür haber alamayan anne Hanım ve baba Mevlüt Çelik, evlatlarını bulabilmek için her tülü yola başvurdu. Askerlik [&hellip]

İş bulmak için yola çıktı, kayboldu

Afyonkarahisar’ın merkezine bağlı Fethibey beldesinde ikamet eden Nahit Çelik’ten (20), 18 gündür haber alınamıyor

Antalya’da iş bulmak ümidiyle 18 gün önce Fethibey’deki evinden habersizce ayrılan Nahit Çelik’ten haber alınamıyor. Akli durumu ve sağlığı yerinde olan Nahit Çelik’ten birkaç gündür haber alamayan anne Hanım ve baba Mevlüt Çelik, evlatlarını bulabilmek için her tülü yola başvurdu. Askerlik çağındaki çocuğunun kötü emelli insanların kucağına düşmüş olmasından endişe duyduğunu söyleyen baba Mevlüt Çelik, Nahit’in bulunması için gerekli yerlere başvuruda bulunduklarını bildirdi. Jandarma ve polise çocuklarının bulunması için kimlik bilgilerini verdiğini belirten acılı baba, Nahit’in evden ayrılmasından bu yana ne yyakın aarkadaşları- nnın ne de akrabalarının görmediğini dile getirdi.
Çocuklarının yerini bilenlerin kendisine bilgi vermesini isteyen acılı anne ve baba, evlatlarına bir an önce kavuşmak istediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme