İş Arayanlar! Bu Fırsatı Kaçırmayın

Kariyeriyle uçuşa geçmek isteyenler, bu haber tam da sizin için…

Türk Hava Yolları, İkinci Pilot için iş ilanına çıktı. İlanda, “Take-Off Cadet Programı ile değerlendirme süreçlerine katılan ve süreçleri başarıyla tamamlayan  arkadaşlarımız, II. Pilot aday adayı yetiştirme programına dahil oluyor ve 15-18 ay süren teorik ve uygulamalı derslerden oluşan bir eğitimin ardından II. Pilot adayı olarak Türk Hava Yolları bünyesinde yer alan veya Türk Hava Yolları'nın iş ortağı konumunda olan yurt içi ve yurt dışındaki uçuş eğitim akademilerinde 3-6 ay süren tip eğitimine dahil oluyor” denildi. 

İkinci pilot olmak için  31.12.2003 tarihinden önce ve 01.01.1994 tarihinden sonra doğmuş olmak, boy uzunluğunun 160 cm’den kısa, 195 cm’den uzun olmamak ve beden-kitle endeksine (20-30 aralığında) uygun olmak gibi özellikler aranıyor. Ayrıca TOEFL’dan 60, IELTS’den 6 ve PTE’den 46 notları da yine bu koşullar arasında. 

Başvuru tarihi itibariyle son 2 yıl içinde aşağıda belirtilen İngilizce dil sınavlarının birinden istenen minimum puanı belgelemek 

İlana başvuran ve dil belgesini başvuru aşamasında temin edemeyen adaylara, Türk Hava Yolları tarafından yapılacak online İngilizce testinde başarılı olmaları koşuluyla, İK ve İş Birimi Teknik mülakatı süreci öncesine kadar dil belgesini tamamlamaları için süre tanınacak. 

Online İngilizce Testi (Dil belgesini başvuru aşamasında beyan edemeyen adaylar katılacaktır.) 
Aday, ilana başvuru gerçekleştirdiği tarihten itibaren yaklaşık 15 gün sonra teste davet edilir. 
İngilizce testi sürecini başarıyla tamamlayan aday yaklaşık 3 hafta içerisinde Psikometrik testlere planlanır. 

Yapılacak olan Psikometrik test içeriği ile ilgili ayrıntılı online bilgilendirme (Take-Off Talks) yapılacak ve çalışma dokümanları ayrıca iletilecektir. 

Psikometrik test değerlendirmelerini başarıyla tamamlayan aday yaklaşık 2 hafta içerisinde Yetkinlik Değerlendirmesi sürecine planlanır. 

Yetkinlik değerlendirmesini başarıyla tamamlayan aday yaklaşık 2 hafta içerisinde İK ve İş Birimi Teknik mülakatına planlanır.

Bakmadan Geçme