İş arama becerileri semineri verildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksekokulu (MYO) Mayıs ayında düzenlediği “İş Arama Becerileri” konulu eğitim semineri ve “Katılım Bankacılığı Paneli” ile öğrencilerinin bireysel gelişimine yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Sultandağı MYO B Konferans Salonu’nda “İş Arama Becerileri” konulu eğitim semineri düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak İş-Kur İş ve Meslek Danışmanları Ali Yürekli, Özlem Kavak, Kadriye [&hellip]

İş arama becerileri semineri verildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sultandağı Meslek Yüksekokulu (MYO) Mayıs ayında düzenlediği “İş Arama Becerileri” konulu eğitim semineri ve “Katılım Bankacılığı Paneli” ile öğrencilerinin bireysel gelişimine yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Sultandağı MYO B Konferans Salonu’nda “İş Arama Becerileri” konulu eğitim semineri düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak İş-Kur İş ve Meslek Danışmanları Ali Yürekli, Özlem Kavak, Kadriye Efe ve Tuğba Cesur katıldılar. Katılımcılar yaklaşık 300 öğrencinin iştirak ettiği seminerde iş ararken nelere dikkat edileceği, CV (özgeçmiş) doldururken hangi hususların göz önünde bulundurulacağı ve mülakatlarda davranış ve konuşma usulleri konularında bilgiler verdiler. Yaklaşık 1 saat süren seminer soru cevap bölümüyle sona erdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme