İrem Sak'ta Estetik Var Mı?

Başarılı sanatçı İrem Sak, komedyenliğini kendisiyle dalga geçerken de kullanıyor. İrem Sak, burnu için bakın ne dedi…

İrem Sak, 1986 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu Sivas'ta tamamlayan Sak, Selçuk Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a taşındı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü bitiren Sak, eğitiminin ardından oyunculuk kariyerine adım attı.

İrem Sak'ta Estetik Var Mı?

İlk dizi deneyimini Şen Yuva adlı yapımda "Şehrazat" karakteriyle yaşayan İrem Sak, daha sonra 5'er Beşer programında "Sinem" karakteriyle dikkat çekti. Ancak onu geniş kitlelere tanıtan rol, 2012 yılında Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı "Tülay" karakteri oldu. 2015-2018 yılları arasında Güldür Güldür Show'da sahne alan oyuncu, komedi alanındaki başarısıyla adından sıkça söz ettirdi.

Sak, tiyatro alanındaki yeteneklerini de sergileyerek, 2016 yılında 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Seçici Kurul Özel Ödülü'ne layık görüldü. 2017'de 28. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde Martı filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Oyuncu, sinema dünyasında da önemli yapımlarda yer aldı ve Dönerse Senindir, Ölümlü Dünya ve Düğüm Salonu gibi filmlerde başarılı performanslar sergiledi.

2019 yılında Bir Aile Hikayesi adlı dizide "Müjde Güneş" karakterine hayat veren Sak, 2020'de ise popüler dizi Çukur'da "Seren Erdenet" karakteriyle ekrana döndü.

Oyunculuk kariyerindeki başarısının yanı sıra Sak, kişisel hayatıyla da zaman zaman gündeme geliyor. Özellikle burun ameliyatlarıyla ilgili açıklamalar yapan oyuncu, "Burun ameliyatı geçirdim, onu saklayamam, hem de tam üç kere... İlk ameliyatımdan sonra abimle çarpıştık ve tekrar ameliyat oldum. Ama sonuç iyi bence, yapay durmuyor," diyerek estetik operasyonuyla ilgili samimi bir itirafta bulundu. Sak, estetik operasyonunu yalnızca sağlık açısından değil, estetik kaygılarla da tercih ettiğini belirtti.

Bakmadan Geçme