• Haberler
  • Genel
  • İrem Organizasyon Ramazan’a hazır – Kocatepe Gazetesi

İrem Organizasyon Ramazan’a hazır – Kocatepe Gazetesi

Özel gün ve geceler, her türlü toplantı ve organizasyonlarda, kır düğünlerinde şehir merkezine ulaşım kolaylığı ile dikkat çeken İrem Çiçekçilik Organizasyon yaklaşan Ramazan ayında iftarda her bütçe ve damak tadına hitap edecek İrem Çiçekçilik Organizasyon İşletme Müdürü Şükrü Köken, İşletme sahibi Abdullah Köken, işletme ortağı usta Süleyman Arıkan ve gıda bölümü sorumlusu Recep Ertun’la birlikte [&hellip]

İrem Organizasyon Ramazan'a hazır

Özel gün ve geceler, her türlü toplantı ve organizasyonlarda, kır düğünlerinde şehir merkezine ulaşım kolaylığı ile dikkat çeken İrem Çiçekçilik Organizasyon yaklaşan Ramazan ayında iftarda her bütçe ve damak tadına hitap edecek

İrem Çiçekçilik Organizasyon İşletme Müdürü Şükrü Köken, İşletme sahibi Abdullah Köken, işletme ortağı usta Süleyman Arıkan ve gıda bölümü sorumlusu Recep Ertun’la birlikte düzenlediği basın toplantısında verilen hizmetleri ve farklılık anlayışlarını anlattı.
AMAÇ AFYON’A YARAR SAĞLAMAK
İşletme Müdürü Şükrü Köken, Afyonkarahisar’da yeni ve farklılığı ile ön plana çıkan bir mekanı tanıtmak istediklerini belirtti. İşletme bahçesine ilk etapta yapay ve canlı hayvanat bahçeleri yaptıklarından söz ede Köken; “Yapay hayvanat bahçesi çalışmasıda harikalar diyarı ile insanlarımızın gezerken çocuklarını eğlendirebilecekleri bir ortamı yakaladık. Bahçemizde görülen ürün ve imalatların tamamı işletmemize aittir. Ortağımız Süleyman Arıkan sağ olsun el emeği göz nuru ile bu işlemi gerçekleştirmektedir. Afyon’da şu anda yaptığımız bu işlem tektir. Afyon’da havuz, kaya, şelale, çeşme ve harikalar diyarı şu anda tektir. Harikalar diyarını Afyon’da belli bir kesime inşallah ulaştıracağız. Bu konuda projemiz var. Afyon genelinde büyük bir harikalar diyarı yapmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Afyon’a faydalı olmak için çalışacağız. Olası değişik fikirleri hayata geçirmeye gayret edeceğiz.” dedi.
3 BİN ÖĞRENCİYE ÇEVRE
EĞİTİMİ
İrem Çiçekçilik Organizas-yonun ilk kurulduğu zamanlarda tema uygulama eğitim parkı olarak hizmet verdiğin kaydeden Şükrü Köken, öğrencilere eğitimler verdiklerini aktardı. Öğrencilere verdikleri eğitimin sürdüğünü belirten Köken; “Milli Eğitim Müdürlüğü, Valilik ve Belediye koordinatörlüğünde burada çalışmalar yaptık. Seramız da yaklaşık 3 bin öğrenciye çevre eğitimi verdik. Çevremize geleceğin yetişkinlerinin daha duyarlı olabilmeleri için birşeyler katıyoruz. Bu noktada medyanın da bizlere katacağı eleştirileri değerlendirmeye hazırız.” diye konuştu.
AFYON GÜZEL FARKLILIKLARI
HAK EDİYOR
İrem Çiçekçilik Organizasyon İşletme Sahibi Abdullah Köken, Afyonkarahisar’a farklı bir vizyon getirmeyi istediklerini söyledi. Yürüttükleri çalışmalara olumlu tepkiler aldıklarını, insanların sosyal etkinlikleri farklı çizgiler taşıyan mekanlarda yapmak istediklerine değinen Köken; “İnsanlarımızın, müdavimlerimizin bizlerden istedikleri farklılıkları bizlere iletmelerini bekliyoruz. Süleyman Arıkan ustamız aracılığıyla her türlü istekler imalata dönüşebiliyor. Diğer illere gittiğimizde gördüğümüz farklılıkların Afyon’da daha güzel değişiklikler olarak ortaya çıkmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.
GIPTA İLE
BAKILACAK
Harikalar diyarı, çizgi film kahramanları ve suni hayvanat bahçesinin tasarımcı ustası Süleyman Arıkan, kesinlikle kalıp kullanmadıkları imalatlarda her ürünün tek başına hazırlandığını vurguladı. İmalatların bu anlamda eşi olmadığını bu yönüyle Ebru sanatına benzediğini belirten Arıkan; “Gayemiz milletin hoşuna giden, sevilebilecek, hoşlandığı, gıpta ile bakacağı şeyler oluşturmak. Elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız kompleksler tek değil. Tamamını uygulamaya çalışıyoruz. Uygulamalar hayata geçtiğinde ortam direk olarak değişiyor. İnsanların ruhlarıın okşayan, sevdikleri unsurlardan oluşan ürünler mutlu ediyor. Mekanları da farklı kılıyor. Herkes gelip bu ortamlarda fotoğraflar çektiriyor. Artık insanlar betondan, fayanstan sıkılmış. Yaptığımız bu çalışmalar insanlarımıza son derece sıcak geliyor. Hepsinde el emeği, göz nuru, sabır var. ” ifadelerini kullandı.
RAKİPLER YAKINDAN İZLİYOR
İrem Çiçekçilik Organizasyon İşletmesi Gıda Bölümü Sorumlusu Recep Ertun, işletmenin gıda bölümünde yeni bir vizyonu ortaya koymaya çalıştıklarını söyledi. Ertun, serpme kahvaltıdan ızgara çeşitlerine kadar yaklaşan Ramazan ayında iftar sofrası için de özendiklerini belirtti. Ertun şöyle konuştu: “��rem Çiçekçilik Organizasyon hali hazırda çalışan ve isim yapmış bir mekandır. Biz gıdayı buraya kattık. Ramazan ayı iftar sofrası için dört ayrı menü seçeneği hazırladık. Her damak tadı ve bütçeye uygun şekilde hazırlıklarımızı tamamladık. 15 TL’den başlayıp 20-25, 30 TL’ye kadar iftar menülerimiz var. Kahvaltı da ön plana çıkan özelliğimiz rakiplerimizin bizi yakın takibe almalarıdır. Biz çalışmalarımızı misafir memnuniyetini esas alarak sürdüreceğiz.”
BELEDİYE’NİN HARİKALAR
DİYARINA DESTEK
İşletme Müdürü Şükrü Köken, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın isteği üzerine hazırladıkları ürünleri Akarçay’da sergilediklerini belirtti. Çoban’ın kendilerini tekrar çağırarak Ankara’da ki Sincan Parkını ziyaret edip incelediklerini kaydetti. Orada bulunan ürünlerin yüzde 99’nun fiber olduğunu belirten Köken şunları söyledi: “Fiber malmeze zaman içinde zarar görebiliyor. Bizim imalatlarmız bire bir beton ve el işçiliği ile hazırlanıyor. Kalıp yok. İkinci bir ürün yapmak istersek aynısını çıkaramıyoruz. Çünkü aynısını yapmak çok problem oluyor. Belediye ile bunu görüştük. Akarçay’da Kültür Merkezi arkasına kurulacak Masal Harikalar Diyarı’nda imal edeceğimiz ürünler, mağaralar ve fonlarda beraber çalışma yürüteceğiz. Belediye yönetimi ve Park Bahçeler birimi ile diyalog içerisindeyiz. Çok büyük talepler gördük. Havuz, çeşme ve şelaler ses getirdi. Bilinçle en iyisin yapma gayretindeyiz. Bu ilk defa yapılan bir çalışma. Eksiklerimizi en kısa zamanda gidermeye çalışıyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme