• Haberler
  • Spor
  • İpek koza kursu kursiyerleri sertifikalarını aldı

İpek koza kursu kursiyerleri sertifikalarını aldı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi Afyonkarahisar’da ilk kez İpek Koza eğitimi açtı. Nazlı Çığrı'nın verdiği eğitimde ilk kursiyerler için Karahisar Gençlik Merkezi'nde sertifika töreni düzenlendi. Sertifika törenine Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Nurten Baydar, Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz katıldı. Törende sertifika alan kursiyerler arasında Afyon Sakatlar Derneği üyeleri de yer [&hellip]

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü Karahisar Gençlik Merkezi Afyonkarahisar’da ilk kez İpek Koza eğitimi açtı. Nazlı Çığrı’nın verdiği eğitimde ilk kursiyerler için Karahisar Gençlik Merkezi’nde sertifika töreni düzenlendi. Sertifika törenine Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Nurten Baydar, Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz katıldı. Törende sertifika alan kursiyerler arasında Afyon Sakatlar Derneği üyeleri de yer aldı. Törenin ardından katılımcılarla sohbet edildi.
Afyon’da açılan ilk kurs eğitiminin tamamlandığını belirten El Sanatları Eğitmeni Nazlı Çığrı “Bugün ilki başarmanın gururu vardı içimizde. Afyon’da açılan İpek Koza kursumuzun sertifika töreni yapıldı. Bu süreçte bana destek olan ve her anımda yanımda olan Anneme ve Babama, Karahisar Gençlik Merkezi Müdürümüz Gökhan Gürbüz’e, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Nurten Baydar’a, Öz ablam gibi sevdiğim biriciğim Özlem Göktaş’a ve katılım sağlayan kursiyerlerime, eğitmen arkadaşlarıma ve gençlik merkezi gönüllü gençlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette burası bacasız fabrika ve değerli hocalar ve eğitmenler eşliğinde geleceğimizin teminatı gençlerimiz muhteşem işlere imza atıyorlar. Tabi ki en büyük pay sahibi Gençlik Merkezi Müdürümüz Gökhan Gürbüze ait” ifadesine yer verdi.
El sanatları eğitmeni Nazlı Çığrı’ya katkılarından dolayı teşekkür eden Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz başarılarının dilediğini aktardı. (Kocatepe Haber Merkez)

Bakmadan Geçme