• Haberler
  • Genel
  • 'İntihar ediyorum' telefonu açıp, intihardan vazgeçti

'İntihar ediyorum' telefonu açıp, intihardan vazgeçti

Karahisar Kalesi'nden önceki gün yapılan intihar ihbarı üzerine emniyet ve kurtarma ekipleri harekete geçti. İntihar etmekten vazgeçen şahıs ekipler yukarı tırmanırken, aşağı inen vatandaşların arasına karışıp ortadan kayboldu Afyonkarahisar'a adını veren Karahisar Kalesi önceki gün ilginç bir olaya sahne oldu. Öğleden sonra Karahisar Kalesi'ne tırmanan bir şahıs intihar etmeye karar verdi. Bir süre Çavuşbaş tarafına [&hellip]

“İntihar ediyorum” telefonu açıp, intihardan vazgeçti

Karahisar Kalesi’nden önceki gün yapılan intihar ihbarı üzerine emniyet ve kurtarma ekipleri harekete geçti. İntihar etmekten vazgeçen şahıs; ekipler yukarı tırmanırken, aşağı inen vatandaşların arasına karışıp ortadan kayboldu

Afyonkarahisar’a adını veren Karahisar Kalesi önceki gün ilginç bir olaya sahne oldu. Öğleden sonra Karahisar Kalesi’ne tırmanan bir şahıs intihar etmeye karar verdi. Bir süre Çavuşbaş tarafına bakan kayalıklardan birinin üzerinde oturan kimliği belirsiz sahış daha sonra 112 Acil Kurtarma’yı arayarak intihar edeceğini söyledi. Kaleye tırmanmaya gidenlerin merak dolu gözlerle izlediği kişi, zaman zaman ayağa kalkarak kayalıkların ucuna kadar geldi.
İhbar üzerine olay yerine emniyet ekipleri ile Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri sevk edildi. Kaleye tırmanmaya başlayan iki polise yanlarında sedye ile eşlik eden iki UMKE görevlisi kalenin en üst bölümüne kadar tırmandı. Acil yardımı aradıktan birkaç dakika sonra intihar etmekten vazgeçen kişi ise, kaleye çıkan vatandaşların arasına karışarak ortadan kayboldu.
Polis ekipleri bir süre kalenin üzerinde inceleme yaparak, görgü tanıkları ile konuştu. Ekipler, intihar etmek isteyen şahsın oradan ayrıldığının kesinleşmesi üzerine; kaleyi kontrol ederek aşağıya indiler.
Onur BAYRAM’ın haberi

Bakmadan Geçme