İnternetten dijital baskı dönemi başladı

Afyonkarahisar’da 2010’dan bu yana hizmet veren Simge Reklam, yeni bir uygulamayla internet üzerinden dijital baskı siparişi almaya başladı. Simge Reklam işletmecisi Sedat Güngör, yeni yöntemle müşteri memnuniyetinin daha da yükseleceğini belirtti 2010 yılından itibaren Dumlupınar Mahallesi Ali İhsan Sabiş Caddesi’nde hizmet veren Simge Reklam, dijital baskıda yeni bir döneme geçti. Dijital baskı yaptırmak isteyen müşterilerin [&hellip]

İnternetten dijital baskı dönemi başladı

Afyonkarahisar’da 2010’dan bu yana hizmet veren Simge Reklam, yeni bir uygulamayla internet üzerinden dijital baskı siparişi almaya başladı. Simge Reklam işletmecisi Sedat Güngör, yeni yöntemle müşteri memnuniyetinin daha da yükseleceğini belirtti

2010 yılından itibaren Dumlupınar Mahallesi Ali İhsan Sabiş Caddesi’nde hizmet veren Simge Reklam, dijital baskıda yeni bir döneme geçti. Dijital baskı yaptırmak isteyen müşterilerin www.simgedigital.com internet adresi ile [email protected] elektronik posta adresi üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini belirten Simge Reklam işletmecisi Sedat Güngör, “Müşterilerimiz, istedikleri materyalin ne üzerine basılacağını, baskının ebadı ve adedini, branda vinil ürünlerimizde kenar kıvırma, güçlendirici bant, kuşgözü kapsül çakma işlemi isteyip istemediklerini, Kurumsal Baskı Çözümleri’miz kategorisinde olup olmadıklarını, ve e-posta adresleri ile telefonlarını bize gönderebilirler” dedi.
Hesaplı fiyat seçenekleri sunulacak
Yeni uygulama ile müşteri memnuniyetinin artacağını kaydeden Güngör, “Aynı gün içinde size en uygun dijital baskı fiyatımızı sunup müşterilerimizin baskı dosyalarını alacağız. İletişim bilgilerimizden müşterilerimizin istekleri doğrultusunda özel, hesaplı fiyat teklifimizi gönderip onaylarını aldıktan sonra [email protected] adresi-mize görselin Photoshop, Corel, Freehand, Illustrator vb. haldeki orijinal dosyalarını ya da 72 dpi çözünürlükte birebir boyutunda resimlerinin gönderilmesi gerekiyor. Bununla birlikte müşterimizin kargo adresi ile fatura bilgilerini de göndermelerini isteyeceğiz” diye konuştu.
Kredi kartı ve havaleyle ödeme
Ürünle ilgili ödemenin Mail Order yöntemiyle kredi kartları üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleşebileceğine dikkat eçeken Sedat Güngör, bir banka havalesiyle ücretlerin ödenebileceğini vurguladı. Güngör, banka havalesinin yapılacağı hesap numarası ve bankanın, 0 272 213 06 60 telefon numarasından öğrenilebileceğini söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme