Instagram Tamamen Kapatılır Mı?

Popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan ınstagramın milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Bu kulanıcılardan bazıları Instagram hesaplarının tamamen kapatılıp, kapatılamayacağını araştırıyor. Peki, Instagram hesabı tamamen kapatılır mı? Instagram hesabı nasıl kapatılır? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından bir tanesi ınstagram uygulamasında açılan bir hesabın tamamen nasıl kapatılacağı merak edilerek araştırılan konular arasında yer alıyor. Daha önce açmış olduğunuz bir instagram hesabınızı tamamen silebilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken adımları sizler için araştırdık. İşte o adımlar…

İlk olarak, Hesabını Sil sayfasına tıklayın veya dokunun. Ardından açılan sayfada hesabınızın kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın.  “Hesabını neden silmek istiyorsun?” sorusuna yanıt verdikten sonra şifrenizi girin.  Daha sonra  “Sil” butonuna tıkladığınızda talebiniz işleme alınmış olacaktır.

İnstagram kalıcı olarak silme işleminde kullanıcıya 28 gün cayma süresi tanımaktadır. Bu süre içerisinde hesabınıza giriş yaparsanız hesabınız yeniden aktif olacaktır. Ancak 28 gün boyunca hesaba giriş yapmazsanız profiliniz ve hesap bilgileriniz tamamen silinecektir.

Bakmadan Geçme