İnstagram Gözden Geçir Özelliği Nedir?

İnstagram Gözden Geçir Özelliği Nedir? Sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, İnstagram gözden geçir özelliği nedir? Yanıtı haberimizde…

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya Platformlarından bir tanesi olan İnstagram, kullanıcılara daha güvenli ve gelişmiş ğ sunmak amacıyla yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Milyonlarca kullanıcı olan, dünyanın en çok kullanıcısına sahip İnstagram, kullanıcıların güvenliğini sağlamak, dolandırıcılıkların önüne geçmek amacıyla yeni bir özellik geliştirdi.

“Gözden Geçir Özelliği” olarak kullanıcılara sunulacak olan özellikte; tanımadığı, arkadaş listesinde olmayan yabancılara çok fazla mesaj ve ya takip isteği atanların belirlenmesi amaçlandı. Daha önce kullanıcılarının, (gizli hesaplar için) güvenliğini takip isteği veya mesajı atan kullanıcılar için “Onayla ve Sil” butonu ile sağlayan İnstagram yeni gelen güncelleme bir tık daha üste çıkarak çok sayıda istek gönderen ya da DM atan kullanıcıların isteklerinin “Gözden Geçir” ve “Sil” seçenekleri ile devam ettirecek.

Bakmadan Geçme