• Haberler
  • Eğitim
  • İnsansız Deniz Altı Buluşu ile Afyon’un gururu oldu

İnsansız Deniz Altı Buluşu ile Afyon’un gururu oldu

İnsansız Deniz Altı Buluşu ve İcadı ile Türkiye şampiyonu olarak Amerika'da katıldığı yarışmada dünya üçüncüsü olan İsmail Hakkı Çelik, Türkiye için çalışmaya devam edeceğini belirtti   Sultandağı İlçesinin gurur kaynağı olan, İnsansız Deniz Altı Buluşu ve İcadı ile Türkiye şampiyonu olarak Amerika'da katıldığı yarışmada dünya üçüncüsü olan İsmail Hakkı Çelik'e devletin en üst yöneticilerinden tebrik [&hellip]

İnsansız Deniz Altı Buluşu ve İcadı ile Türkiye şampiyonu olarak Amerika’da katıldığı yarışmada dünya üçüncüsü olan İsmail Hakkı Çelik, Türkiye için çalışmaya devam edeceğini belirtti

Sultandağı İlçesinin gurur kaynağı olan, İnsansız Deniz Altı Buluşu ve İcadı ile Türkiye şampiyonu olarak Amerika’da katıldığı yarışmada dünya üçüncüsü olan İsmail Hakkı Çelik’e devletin en üst yöneticilerinden tebrik mesajları geldi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Yardımcısı Muhsin Dere, İsmail Hakkı Çelik’i kabul ederek tebrik edip ödüllendirdiler.
AMERİKA’DAN GELEN TEKLİFLERİ REDDETTİ
Amerika’dan gelen teklifleri kabul etmeyen İsmail Hakkı Çelik, “Ülkeme hizmet edeceğim ve yeni proje, yeni buluşlarla yenilikleri hayata geçireceğiz. Şanlı ordumuza hizmet etmekten gurur duyuyorum.” dedi.
DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ise, “Uluslararası düzeyde düzenlenen Su Altı Robotik yarışması MATE ROV’da ülkemizi başarıyla temsil eden @ITUROVTeam Dünya 3.’sü oldu. Takımımızı tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dilerim.” şeklinde konuştu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme